Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO mačky obletelo svet: Chodí kradnúť k susedom, pozrite, čo drží v papuli!

(Zdroj: TikTok/gingee_klepto)

BUCKLEY - To, že sa k vám vláme človek, sa dá čakať. Ale že sa k vám vláme mačka? To je realita domov v Severnom Walese, kde vyčíňa práve toto štvornohé zviera. Majitelia ho vďaka bezpečnostným kamerám prichytili priamo pri čine.

Štvorročná mainská mývalia mačka získala prezývku "Klepto Kitty" po tom, ako jej majiteľ začal zdieľať zábery jej zločinov na TikToku. Mačka menom Gingee má na svedomí plienenie a nájazdy na domy suseda v Buckley v Severnom Walese. Raz v noci bola plodná zlodejka prichytená pri čine s ukradnutým kuchynským nožom v ústach, ktorý potom doniesla do postele svojich spiacich majiteľov.

Jay Phoenix (43) a Mathew Westlake-Toms (31) tvrdo spali, keď k nim nezbedná mačka priniesla susedov nôž. Ďalším ukradnutým tovarom je podľa BBC rýľ z detského pieskoviska, kuchynské sito, lepiaca páska, nožnice a niečie okuliare. Jay vysvetlil, že kriminálna kariéra jeho domáceho miláčika sa začala pred niekoľkými mesiacmi, keď si jeho partner všimol, že veci okolo ich domu záhadne miznú.

Gingee ale nebola spokojná so svojím malým pokladom a začala sa obzerať po väčších úlovkoch. "Našli sme futbalové kužele na tréning. Vždy prechádza cez mačacie dvierka, kužele boli dosť flexibilné, aj keď boli naozaj veľké a niektoré zábery, ktoré môžete vidieť, sú priam smiešne. Nemyslíte si, že by sa takéto niečo niekedy stalo," povedal Jay pre Daily Star

Keďže sa mačka začala objavovať s tajomnými predmetmi, Phoenix nainštaloval do kuchyne kameru, aby sledoval príchody a odchody malého zlodeja. Videá z jej lupov potom zverejňuje na TikToku, kde mačacej kleptomanke dokonca vytvoril samostatný účet. Ostatní užívatelia sociálnych sietí sa na videách dobre bavia.

Viac o téme: ZlodejNôžMačkaVlámanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu