Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brunetka ukázala, čo všetko sa dá kúpiť za 10 eur v Chorvátsku: Jej VIDEO je hitom! Súhlasíte s ňou?

(Zdroj: TikTok/Dajana)

ROVINJ - Mladá Srbka vo virálnom videu ukázala, čo všetko môžete podniknúť za desať eur v Chorvátsku. Jeho obsah naznačuje, že veľa toho nie je. Zjavne tým naráža na drahotu, na ktorú sa túto letnú sezónu posťažovali mnohí turisti vrátane tých slovenských.

Vysoké ceny na Jadrane sú jednou z hlavných dovolenkových tém tohto roka, keďže tam počas leta cestuje aj mnoho Slovákov. Ľudia poukazujú napríklad na prehnané ceny za jeden kopček zmzliny (tri eurá a viac) či malé pivo. 

Dajana, ktorá pochádza zo Srbska, zverejnila koncom augusta video, ktoré doteraz zaznamenalo už viac ako 1,2 milióna zhliadnutí. Nazvala ho "Keď sa ma príbuzní prvýkrát pýtajú, či je v Rovinji draho".

@likedajana Kad me rodbina prvo pita: Je l’ skupo u Rovinju? 🤣 #rovinj #istra #more #plaza #fyp #fy #hrvatska #croatia ♬ original sound - Dajana 👩‍💻

Na záberoch brunetku vidno, ako v Rovinji na polostrove Istria hádže kamene do mora, hrabe sa v zemi či len tak skormútene sedí na lavičke alebo uteráku. Očividne tým chce povedať, že za desať eur si v Rovinji nekúpite prakticky nič, pretože je tam neskutočná drahota. "Tých desať eur asi zaplatila za parkovanie," napísal jeden užívateľ v komentári. 

 

Viac o téme: DovolenkaChorvátskoVysoké ceny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu