Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Česi zle zaparkovali v Chorvátsku: Domáci im nechal odporný odkaz na FOTO! To si mohol odpustiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZÁHREB - V skupine na Facebooku sa objavila fotka vozidla s českou EČV, ktoré bolo nesprávne zaparkované na neznámom mieste v Chorvátsku. Jedného z domácich to rozrušilo a nechal turistom nepekný odkaz na skle. Ľudia ale s jeho slovami vôbec nesúhlasia.

V chorvátskej skupine na Facebooku, kde ľudia uverejňujú informácie o dopravných nehodách, sa objavil záber českého vozidla s nepekným odkazom. Išlo o nelegálne zaparkované auto, ktoré malo na okne napísané: "Český idiot, tu NEPARKUJ!" 

 

Poruka turistima

Posted by Prometne zgode i nezgode on Saturday, July 22, 2023

Odkaz vyvolal na sociálnych sieťach búrlivé reakcie, pričom mnohým sa nepáčila zmienka o štátnej príslušnosti vodiča. Hoci zverejňovanie správ o nelegálne zaparkovaných autách nie je žiadnou novinkou, užívatelia sa vo všeobecnosti zhodujú v tom, že je zbytočné urážať vodičov na národnej úrovni. Podľa slov viacerých možno zlých vodičov nájsť všade odhliadnuc od národnosti. "Áno, máte pravdu, poďme sa babrať s Čechmi, z ktorých polovica žije v Dalmácii. Pravý chorvátsky patriot vždy zaparkuje správne, najmä s BMW," napísal sarkasticky jeden z užívateľov. "Robia len to, čo samotní Chorváti," pridal sa ďalší.

Príspevok okomentoval aj jeden z Čechov. "To by sa dalo aj bez toho ‚Čecha a akí sme zlí‘. Vôbec si nezaslúžime tento výsmech. Vždy sme boli vernými turistami na Jadrane, dokonca aj počas Vojny o vlasť. A inak nemusíte pre nás Čechov písať a hovoriť anglicky. Veľmi dobre rozumieme vašej reči. Všetci sme Slovania." 

Viac o téme: DovolenkaAutoTuristaOdkazChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu