Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Samozvaný cestovateľ v čase šokoval svojou PREDPOVEĎOU: Už toto sa má stať v januári 2024

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Samozvaný cestovateľ v čase opäť vydesil ľudí na TikToku. Podľa jeho slov nás od dlhovekosti delí len niekoľko mesiacov. Riešením bude takzvaný Kryštál nesmrteľnosti. V jeho predpovediach figuruje aj záhadné jazero či skaza kalifornského pobrežia.

Eno Alaric, ktorý o sebe tvrdí, že je cestovateľom v čase z roku 2671, prezradil, že tajomstvo večného života bude odhalené začiatkom roka 2024. Záhadný užívateľ zverejňuje na TikToku upozornenia na predpokladané budúce udalosti. Už predtým varoval pred mimozemskými návštevníkmi či dokonca portálmi otvárajúcimi sa do iných dimenzií. "POZOR! Veľa z vás neverí, že som skutočný cestovateľ v čase, takže tu je krátke zhrnutie blízkej budúcnosti," uviedol Alaric vo videu. "13. januára 2024: Objavia Kryštál nesmrteľnosti, ktorý dá večný život každému, kto sa ho dotkne. Dotyk však niečo stojí, časom stratíte všetky emócie a uvidíte, ako vesmír zanikne." 

Dňa 2. apríla 2024 zas mesto San Andreas údajne čaká zemetrasenie s magnitúdou 9,8, známe, ktoré spôsobí megacunami a zničí veľkú časť kalifornského pobrežia. "22. máj 2024: Vytvorí sa kvapalina, ktorej odraz pri dotyku človeka nadobudne vlastné vedomie. Vedec, ktorý toto vytvorí, vytvorí celé jazero, takže budeme schopní vykonať mnoho ďalších testov takzvaného Veľkého zrkadlového jazera," uviedol ďalej Eno. 

Užívatelia sa i teraz rozdelili na dva tábory. Niektorí týmto predpovediam vôbec neveria, iní zas odmietli prijať, že nás čaká práve takáto pochmúrna budúcnosť. Niektorí boli skeptickí. "Ľuďom nie je dovolené dosiahnuť/vlastniť nesmrteľnosť," skonštatoval jeden z komentujúcich. "No, koľko z vašich predpovedí sa zatiaľ splnilo? Simpsonovci urobili viac predpovedí ako vy," skonštatoval jeden užívateľ. 

Viac o téme: PredpoveďNesmrteľnosťCestovatenie v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu