Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Samozvaný cestovateľ v čase vraj vie, kedy vypukne 3. svetová vojna a čo ju spôsobí: Jeho predpovede desia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Samozvaný cestovateľ v čase z roku 2671 varoval, že tretia svetová vojna je už za rohom, pričom napätie medzi Ruskom a NATO v najbližších rokoch narastie. Na druhej strane potešil fanúšikov videohry GTA VI. Mnohých užívateľov TikToku jeho predpovede poriadne vystrašili.

TikToker tvrdí, že je cestovateľom v čase z roku 2671 a hovorí, že presne vie, kedy a ako vypukne tretia svetová vojna. Eno Alaric má takmer 30 000 sledovateľov za uverejňovanie upozornení na predpokladané budúce udalosti. Už predtým varoval pred planétami, ktoré sa zrazia so Zemou, mimozemskými návštevníkmi a dokonca aj portálmi otvárajúcimi sa do iných dimenzií, uvádza Daily Star. Najnovšie prezradil, že tretia svetová vojna vypukne už o dva roky a vraj sa začne ruským útokom na krajinu NATO.

Vo videu Alaric odpovedal na otázky svojich sledovateľov "Kto bude ďalším prezidentom Spojených štátov amerických? Republikán Ron DeSantis," uviedol. Okrem vojny a amerických volieb predpovedal aj objavenie života mimo Zeme. "V skutočnosti už na Zemi pristáli mimozemšťania a plánujú si vziať späť to, čo im patrí." Niektorých zase zaujímalo, kde sa nachádza jeho stroj času. V silne zabezpečenom bunkri, do ktorého majú prístup len štyria ďalší, ktorí sú tiež cestovateľmi v čase," prezradil. 

Svoje údajné schopnosti využil Eno aj na to, aby potešil fanúšikov videohier. Podľa jeho slov videohra GTA VI vyjde začiatkom roka 2026. Ľudia na TikToku majú na samozvaného cestovateľa v čase rôzne názory. Kým niektorí veria jeho predpovediam, iní ich takmer okamžite zavrhli. Niet pochýb o tom, že niektorých aj vystrašili. "Ak sú tie dátumy skutočné..." skonštatoval jeden z užívateľov. 

Viac o téme: VojnaMimozemšťaniaCestovateľ v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu