Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Šéfkuchárka pridala vegánke do jedla niečo neprípustné: Kvôli PRIZNANIU vyhrážky smrťou

Laura momentálne kvôli svojmu statusu na sociálnej sieti prežíva ťažké obdobie Zobraziť galériu (2)
Laura momentálne kvôli svojmu statusu na sociálnej sieti prežíva ťažké obdobie (Zdroj: Facebook)

SHIFNAL - Byť šéfkuchárom nie je vôbec jednoduché. Denne musia rešpektovať požiadavky vegetariánov, vegánov či celiatikov. Lenže niektorí zákazníci chcú byť iba zaujímaví a svojimi prehnanými požiadavkami zbytočne komplikujú prípravu jedál. V Británii sa teraz prepiera škandál so šéfkuchárkou, ktorá svojím príspevkom na Facebooku rozhnevala zákazníkov natoľko, až musela do celej kauzy zasiahnuť polícia.

Štyridsaťsedemročná šéfkuchárka Laura Goodmanová trávila celé hodiny prípravou špeciálneho menu na akciu v talianskej reštaurácii Carlini v anglickom meste Shifnal. Po celý čas rešpektovala požiadavky zákazníkov, ktorí trvali na tom, aby boli servírované iba vegetariánske a vegánske jedlá. Preto ju prekvapila "vegánka", ktorá si objednala pizzu margherita. Tá totiž ani zďaleka nezodpovedá vegánskemu jedlu. Prekvapená Laura splnila aj túto požiadavku a po návrate domov spláchla náročný deň pohárom vína. Zmes únavy a alkoholu v nej zrejme nakopla tvorivého ducha a na Facebooku sa podelila so svojou skúsenosťou.

Šéfkuchárka pridala vegánke do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Tá zákazníčka išla spať s predstavou, že je stále zarytá vegánka napriek tomu, že si pochutnala na margherite bohato obloženej mozzarellou," vysmievala sa zo scestnej objednávky podgurážená kuchárka. Víno ju dokonca posmelilo natoľko, až poznamenala, že nikto nevie, čo všetko ešte pridala do jedla.

Šéfkuchárka pridala vegánke do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Jej príspevok pobúril a pohoršil užívateľov sociálnej siete. Trvajú na tom, aby bolo riadne prešetrené, aké jedlo sa vlastne v spomínanej reštaurácii servíruje. Rozzúrení zákazníci zašli až tak ďaleko, že sa Goodmanovej vyhrážali smrťou. Ta zbytočne vysvetľovala, že išlo iba o uštipačnú poznámku adresovanú na objednávku vegánky.
 
Nakoniec pod tlakom sociálnych sietí radšej z pozície šéfkuchárky odišla, čo potvrdilo aj vedenie podniku. Nepríjemný incident ale aj tak ešte nie je uzatvorený. Kým kontrolóri a hygienici preverujú kvalitu pokrmov servírovaných v reštaurácii,  vyhrážky smrťou zasa prešetruje polícia. "Laura je na tom veľmi zle, bojí sa vyjsť z domu. Veľmi si želáme, aby sa celá táto nafúknutá kauza čo najrýchlejšie uzavrela," hovoria jej priatelia. 
Viac o téme: PizzaKuchárVegán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu