Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chľastanie ruskej miliardárky (37) dopadlo katastrofálne: Zamestnanci hotela boli zhrození

Nicola je poriadne číslo Zobraziť galériu (2)
Nicola je poriadne číslo (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Ruská miliardárka Nicola Ovčinnikovová sa nevie vpratať do kože. Nedávno takmer celý deň popíjala v londýnskom hoteli, pričom mala vedľa seba svoje dieťa. Súd to považuje za poburujúce a má v tom úplne jasno.

Škandalózna fotomodelka a milionárska dedička je známa ako vymetačka barov a večierkov. Nedávno to predviedla v Londýne, kde od skorého večera až do ďalšieho predpoludnia trávila čas v hotelovom bare s dieťaťom a priateľom. Dokopy to bolo viac ako sedemnásť hodín. Očití svedkovia tvrdia, že jej popíjanie sa začalo zhruba o 16,40 a skončiť sa rozhodla až nasledujúci deň o 10.30, a to iba preto, lebo zakročila polícia. Za svoje správanie sa už zodpovedá pred súdom. 

Chľastanie ruskej miliardárky (37)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)


Tridsaťsedemročná Ovčinnikovová obvinenia popiera a tvrdí, že nebola opitá a za celý večer vypila len dva poháre vína. Za jej stav vraj môžu tabletky proti nespavosti a momentálna životná kríza. Jej exmanžel totiž čaká dieťa s jej najlepšou kamarátkou. Manažér hotela The International Britannia Hotel však videl niečo iné a hovorí, že nemohla ani chodiť a zrozumiteľne rozprávať, keď prišiel ráno o siedmej do hotelovej haly. Aj zamestnanci, ktorí mali v tom čase nočnú službu, potvrdzujú, že celú noc pila so svojim priateľom v prítomnosti svojho dieťaťa. Práve obavy o neho ich donútili k tomu, aby privolali políciu. 

Opitú ženu zatkli a očividne unavené a zúfalé dieťa sa dostalo pod policajnú ochranu. Nicola dokonca počas zatýkania napádala policajtov a nadávala im do pedofilov. "Správanie Ovčinnikovej bolo nepredvídateľné a ovplyvnené alkoholom," súhlasí s prokurátorkou aj policajtka, ktorá bola pri zatýkaní.

Chľastanie ruskej miliardárky (37)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Myslela som si, že to zvládnem. Nemala som v úmysle opiť sa, ale práve mi oznámili, že moja najlepšia priateľka je tehotná s mojím bývalým," obhajuje sa vytriezvená Nicola. Ďalej dodala, že spomínané tabletky zapríčinili to, že ráno vyzerala ako opitá.  Neskôr pripustila, že s priateľom vypili tri fľašky vína, nič viac. Proces bude pokračovať budúci mesiac. 

Viac o téme: OpilosťSociálka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu