Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najhoršie v tom najlepšom: Žena (43) si užívala orgazmus, ochrnula na polovicu tela

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Žena, ktorá si len chcela užiť tie najprirodzenejšie ľudské slasti, skončila po posteľnej aktivite ochrnutá na ľavú polovicu tela. Lucinda Allenová (43) z anglického Stourbridge zostala po krvácaní do mozgu pripútaná na invalidný vozík a chce teraz varovať aj ostatných pred možnými nebezpečenstvami bolesti hlavy počas sexu.

Strašná smrť Íra (†39) pri nehode v Thajsku: VIDEO Kým sa oddával sexu, prišla pohroma

Ženu, ktorá bola v tom čase tehotná, previezli do nemocnice a uviedli do umelého spánku, zatiaľ čo lekári vykonali operáciu na uvoľnenie tlaku na jej mozog. O šesť dní neskôr sa prebrala a o tri mesiace, našťastie, priviedla na svet zdravé dievčatko Marri-Alice.

Lucinda dúfa, že terapia kmeňovými bunkami jej raz pomôže znovu získať pohyb, ale medzitým chce zvýšiť povedomie o potenciálnych varovných príznakoch bolesti hlavy počas sexu.

"Nikto nehovorí o bolesti hlavy po orgazme," povedala pre portál mirror.co.uk.  "To je pochopiteľné. Chcem však zvýšiť povedomie o tom, ako môže byť varovným signálom. Ja som kvôli tomu prišla o veľkú časť seba - moju kariéru a všetkých súrodencov, ktoré moja dcéra mohla mať, " dodala.

Lekári veria, že mŕtvice u Lucindy spôsobila vrodená abnormalita v krvnej cieve, ktorá mala na svedomí aj bolesti hlavy po vyvrcholení počas sexu. Bolesti hlavy po sexe sú pravdepodobne spôsobené únikom mozgovej tekutiny z lebky do miechy.

Niektorí neurológovia veria, že HSA (bolesť hlavy spojená so sexuálnou aktivitou) môže byť spôsobená zvýšeným tlakom kvôli námahe. Lucia zvyčajne cítila čosi ako zamrznutie mozgu, ale nikdy to netrvalo dlho.

"Vtedy to ale neprešlo a čoskoro som sa zvíjala v agónii," vyjadrila sa žena, ktorá kedysi takúto bolesť považovala za normálnu, ale teraz už vie, že si ňou koledovala o krvácanie do mozgu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu