Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rusa naštvali v banke: Priviedol tam striptérky a dal im parádnu príučku

V banke predviedli pikantnú šou Zobraziť galériu (2)
V banke predviedli pikantnú šou (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Nespokojný bankový zákazník v Moskve sa rozhodol vyriešiť problém s nedostatočnými službami svojským spôsobom. Do miestnej pobočky si zobral so sebou dve mladé ženy, z ktorých sa neskôr vykľuli striptérky. Po chvíli začali zo seba zhadzovať oblečenie a vlniť sa v zvodných pózach, dokonca aj na nábytku. Mužov protest sa síce nestretol s pochopením zamestnancov, ale na internete zožal videozáznam veľký úspech.

Kaderníčka (22) si dopriala sex za stánkom s občerstvením: Pikantné VIDEO jej zničilo život

"Správate sa ku klientom chladne, bez šľachetnosti. Chcel by som vám ukázať, ako by ste sa ku klientom mali správať," vysvetlil muž pracovníkom banky. Potom pustil hudbu z mobilného telefónu a jeho ženský sprievod sa pustil do erotického tanca a vyzliekania.

K incidentu došlo podľa miestnych médií v pobočke Sberbank v hlavnom meste Ruska. Video, ktoré natočil ohromený svedok, ukazuje, ako sa devy zbavia odevu, až na nich zostane iba sexi spodná bielizeň, no čoskoro zhodia aj podprsenky a ukážu ženám za priehradkou, na čo všetko sa dá využiť nábytok.

Rusa naštvali v banke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Dostali ste ma na pokraj nervového zrútenia. Takto by ste mali zaobchádzať so zákazníkmi. Dúfam, že si túto chvíľu zapamätáte," nechal sa počuť nasrdený klient.

Hovorca Sberbank potvrdil, že k nezvyčajnej scénke došlo v jednej z ich kancelárií. Hovorca moskovskej pobočky Oleg Vlasov povedal: "Problém klienta bol vyriešený pred incidentom. Banka podala na políciu sťažnosť za výtržníctvo." Nie je však známe, či bol muž alebo tanečníčky obvinení z nejakého trestného činu.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Internetoví užívatelia banke odkázali, že by sa mohla riadiť heslom: "Zákazník má vždy pravdu."

Viac o téme: BankaStriptízZákazníkMoskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu