Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spoliehať sa na osud či aktívne hľadať partnera?

kniha Ako ju získať PR článok
kniha Ako ju získať

Uverili sme tomu, že “ON/ONA príde, keď to najmenej čakáme”. Že zasiahne osud, nejaká vyššia moc, ktorá nás dá dokopy, keď bude ten správny čas a budeme na to pripravení. Je to však naozaj tak? Stačí iba žiť svoj život, pracovať, robiť veci tak, ako doteraz a čakať, že narazíme na toho nášho vysnívaného partnera?

Chcem sa vás spýtať jednu zákernú otázku

Smiem? Koľko nových žien spoznávaš v priemere za týždeň? A keď hovorím “spoznávate”, mám tým na mysli úplne normálnu interakciu medzi dvoma osobami opačného pohlavia. Živými. Pozeráte si do očí, otvárate ústa, z ktorých vychádzajú slová, a bavíte sa v rozmedzí niekoľkých minút až hodín. Tým teda nemyslím len lajkovanie fotiek a pokukovanie po ženách naživo či na internete. Ak je vaša odpoveď “žiadnu” či “jednu-dve”, ako dlho si myslíte, že vám bude trvať nájsť tú svoju vyvolenú?

Kľudne si to zrátajme. Povedzme, že spoznáte jednu novú ženu každý týždeň, s ktorou sa začnete baviť. To je ako keby ste boli obchodník, zdvihli ste telefón a zavolali jednému potencionálnemu klientovi za týždeň. Asi nemusím pokračovať ďalej, aby ste pochopili, že vaše šance sú dosť mizerné. A aj keď už narazíte na nejakú novú ženu, tak len náhodou a nie preto, že ste si ju vybrali a cielene ste sa s ňou zoznámili.

Pozor!

Toto sa teraz netýka len chlapov, ale aj žien. Ony tak isto spoznávajú málo nových chlapov, s ktorými by sa chceli baviť ďalej. Väčšinou po nich len pokukujú, nemajú odvahu na to, aby sa im prihovorili, no a na internete im vypisujú všelijaké individuá, na ktoré by radšej ani nepomysleli. Uverili sme tomu, že “ona príde, keď to najmenej čakáme”. Že zasiahne osud, nejaká vyššia moc, ktorá nás dá dokopy, keď bude ten správny čas a budeme na to pripravení. Prdlajs.

To iba pozeráte priveľa hollywoodskych filmov, kde do seba dvaja narazia na ceste do práce, ich pohľady sa stretnú, rozostúpi sa nebo… pardon, nechal som sa uniesť. Podobne ako vo filme Všetko alebo nič od Evity, kde do seba hlavní hrdinovia hneď v úvode narazili. Doslova. Krásny stereotyp. A na toto potom čakáme. Na osud. Šťastie. Náhodu.

Bude nutné zdvihnúť zadok

Pozrite, je v poriadku, keď na sebe pracujete, pretože chcete byť tým najlepším možným chlapom, aby ste si pritiahli do svojho života tie najlepšie ženy, z ktorých nakoniec vzíde tá jedna. Sústredíte sa na seba a na to, aby ste spravili váš život skvelým. Ale to nestačí. Je nutné si pomedzi žitie vášho života začať vytvárať príležitosti, aby ste spoznávali nové ženy. Budete musieť ísť von a začať ich hľadať. Iná cesta nie je.

Veľa chlapov na niečo “čaká”. Čakajú na správny moment, aby ju oslovili, na správny čas, správnu príležitosť, správnu ženu, konšteláciu hviezd na oblohe, prípadne, že im žena najprv dá milión signálov, aby si boli na sto percent istí. Lenže sú iba dva scenáre, keď čakáte. Buď sa nestane nič, alebo sa stane niečo, čo nechcete.

Povedzme, že ste zaťažený na jednu ženu. Ehm, teda tú “pravú” pre vás. Mesiace. Roky. Tak, ako ja na strednej škole v prípade mojej najlepšej kamarátky, do ktorej som bol až po uši zaľúbený, a iné ženy som nevidel. Lenže nemáte ju s čím porovnávať. Nemôžete vedieť, či je tá správna. Najlepšia možná pre vás. Na základe jednej možnosti. Nakoniec pravdepodobne nebude.

Keď chcete mať väčšiu šancu, aby ste získali tú najlepšiu možnú partnerku pre vás, je nutné začať spoznávať viac žien, z ktorých si ju budete môcť vybrať. Nie jednu, nie dve. Ale obrovské množstvo. Pretože čím viac ich spoznáte, tým je pravdepodobnejšie, že medzi nimi nájdete aj tú svoju vyvolenú. Alebo sa k nej nakoniec dostanete prostredníctvom týchto žien.

Nová kniha s názvom Ako ju získať sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Ako ju získať
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu