Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Strašné VIDEO ruskej krásky (23): Desivé zábery, z ktorých behá mráz po chrbte!

Stačilo malé zaváhanie a... Zobraziť galériu (2)
Stačilo malé zaváhanie a... (Zdroj: Instagram/Viki Odintcova)

DUBAJ - Ruská modelka Viki Odintcovová pokúšala osud, keď sa kvôli fotografiám a videu, rozhodla vyliezť na jeden z najvyšších mrakodrapov sveta a bez istenia sa odhodlať na krkolomné kúsky. Na Cayan Tower v Dubaji, ktorá meria 307 metrov, visela nad zemou držiac sa len jednou rukou svojho asistenta, a to nie je ani zďaleka všetko. Pri pohľade na ňu behajú divákom zimomriavky po chrbte a tých, čo majú strach z výšok, chytajú závrate.

Kráska (24) na FOTO neuniesla smrť priateľa: Svoje telo zapredala bizarnej závislosti

Instagramová kráľovná, ktorá má viac ako tri milióny nasledovníkov, priznala, že bola pred fotením trochu nervózna. "Stále nemôžem uveriť, že som to urobila. Zakaždým, keď si pozriem video, spotia sa mi dlane," povedala podľa portálu MailOnline rodáčka z Petrohradu. Fanúšikovia, ktorých záznamom potešila na sociálnej sieti, majú určite rovnaké pocity.

Strašné VIDEO ruskej krásky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Viki Odintcova)

Ruská modelka ja veľkou zástankyňou zdravého životného štýlu a svoju kondíciu vraj berie veľmi vážne. Mnoho jej priaznivcov však bolo ohromených, že riskovala svoj život a nechala sa vo veľmi odvážnych pózach fotiť bez bezpečnostného zariadenia. Aspoň žiadne sa na videu nedá rozpoznať voľným okom.

Niektorí internetoví užívatelia poukázali na to, že ak by sa niečo stalo, čakala by ju istá smrť. "Ako môžeš takto riskovať svoj život. Keby som bol tvoj rodič, dostali by ste výprask obaja, ty aj ten chalan s bradou", znel jeden z rozhorčených komentárov.

Iní Viki obviňujú, že kopíruje ďalšiu ruskú krásku Angelinu Nikolauovú (23), ktorá fotí nebezpečné selfie na vrchole mrakodrapov. Veža Cayan Tower bývala najvyššou stavbou sveta, neskôr ju predstihla Shanghai Tower s výškou 632 metrov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu