Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Matka, ktorej dcéra sa na skateboarde ťažko zranila, chce, aby ste si pozreli toto VIDEO

Zronená Emma vysvetľuje, prečo je dôležité nosiť helmu Zobraziť galériu (2)
Zronená Emma vysvetľuje, prečo je dôležité nosiť helmu (Zdroj: facebook/georgia on my mind)

CARDIFF - Srdcervúce video matky, ktorej dcéra utrpela ťažké zranenia po tom, ako mala nehodu na skateboarde, sa stalo virálom. Prosí v ňom deti, aby nosili helmu, pretože nechce, aby iný rodič prežíval také utrpenie ako momentálne ona. V tomto prípade platí, že radšej sa poučte z chýb ostatných než z tých vlastných.

Devätnásťročná Georgia Fairthornová si pred niekoľkými dňami vážne poranila hlavu, keď spadla zo skateboardu počas rodinnej návštevy vo Walese. V nemocnici v Cardiffe podstúpila operáciu, po ktorej ju lekári uviedli do umelej kómy.

Matka, ktorej dcéra sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/georgia on my mind)

Jej zúfalá matka nahrala pred nemocnicou video, v ktorom prosí ostatných rodičov, aby dbali na to, aby ich deti nosili helmy. "Práve sú letné prázdniny, viem, že nie je "cool" nosiť prilbu. Ani Georgia ju nemala, keď sa spúšťala dolu kopcom. Teraz si želám, aby som jej dala helmu. Neviem, aký osud ju čaká, či prežije nasledujúce dni, ale modlím sa za to, aby sa uzdravila. Keby si zlomila členok alebo mala pár odrenín, ale nie zranenie mozgu a intenzívna starostlivosť," hovorí uplakane. 

Emma Fairthornová apeluje na to, aby deti a všetci, ktorí jazdia na skútroch a skateboardoch, nosili helmu. Len jediná sekunda totiž stačí na to, aby sa niečo stalo. Posledné správy hovoria o tom, že Georgia je v stabilizovanom stave, no stále nie je jasné, či bude mať trvalé následky. 

Viac o téme: Nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu