Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zábery len pre silné povahy: Chudobný otec s plačúcou dcérkou (12) nesú domov telo matky

Naozaj k tomu muselo prísť? Zobraziť galériu (2)
Naozaj k tomu muselo prísť? (Zdroj: Youtube/NDTV)

DILLÍ - Niet pochýb o tom, že peniaze vládnu svetu. Bez nich sa žije mnohým rodinám veľmi ťažko a nemôžu sa spoľahnúť ani na to, že im v tých najťažších chvíľach niekto podá pomocnú ruku. Presvedčil sa o tom aj chudobný Ind so svojou dcérkou, ktorí si nemohli dovoliť mŕtve telo ich milovanej manželky a matky (†42) odviezť z nemocnice domov. Nezostalo im teda nič iné, iba niesť ho dlhé kilometre.

Záchrana chlapca (5) v bombardovanej Sýrii: Srdcervúce VIDEO, ktoré vás doženie k plaču

Zúfalý muž bol nútený prejsť 10 kilometrov s mŕtvym telom manželky preveseným cez rameno a plačúcou dcérkou po svojom boku. Srdcervúce zábery ukazujú Dana Majhiho, ako nesie svoju zosnulú ženu do ich domu v meste Bhubaneswar, v indickom štáte Urísa.

Zábery len pre silné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/NDTV)

Televízia NDTV informovala, že pacientka zomrela v utorok večer na tuberkulózu v nemocnici v Kalahandi, ale jej rodina nevlastní žiadny mobilný prostriedok, ani nemala peniaze na to, aby mohla telo dať odviezť. Preto Majhi a jeho 12-ročná dcéra museli prejsť dlhých 10 kilometrov, kým za nimi bola vyslaná sanitka. Inak by mali pred sebou ešte ďalších 60 kilometrov, kým by sa dostali do cieľa.

"Povedal som vedeniu nemocnice, že som chudobný človek a nemôžem si dovoliť automobil. Stále som ich prosil, ale oni mi povedali, že mi nemôžu pomôcť," vysvetlil Majhi miestnym médiám. Po neúspešných žiadostiach zavinul svoju ženu do nieľkokých vrstiev látky a vydal sa na strašnú púť.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Kalikesh Singh Deo, člen parlamentu za štátnu vládnucu stranu Biju Janata Dal, na twitteri napísal: "Už som požiadal miestneho ministra, aby túto skutočnosť preveril a prijal príslušné opatrenia." Miestne vedenie sa však bráni, že akonáhle sa o incidente dozvedelo, ihneď vyslalo sanitku.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu