Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny lovec duchov na FOTO zomrel za záhadných okolností: Na tele našli desivé temné znamenie

Gaurav Tiwari Zobraziť galériu (3)
Gaurav Tiwari (Zdroj: Twitter/Gaurav Tiwari)

NAÍ DILLÍ – Známy paranormálny vyšetrovateľ Gaurav Tiwari (32), ktorý svoj život zasvätil skúmaniu strašidelných javov a duchov, bol nájdený mŕtvy. Tajomná príčina jeho smrti naznačuje, že mu niekto na druhý breh pomohol. Okolo krku mal nevysvetliteľné tmavé škvrny.

Mesiac pred smrťou sa vraj lovec duchov zdôveril svojej manželke, že ho prenasleduje nejaká negatívna sila. Minulý týždeň vo štvrtok ho objavili nehybne ležať v kúpeľni jeho rodinného domu. Bol v bezvedomí, ale stále dýchal. Napriek rýchlej pomoci a prevozu do nemocnice ho už lekári nedokázali vrátiť späť do života. Oficiálnou príčinou jeho úmrtia je smrť udusením, informuje Timesofindia.indiatimes.com.

VIDEO V starobylej katedrále sa dejú strašidelné veci: Temný tieň TOTO zašepkal lovcovi duchov

Ľudia, ktorí Tiwaria dobre poznali, však majú o jeho smrti pochybnosti. Na krku mal totiž záhadné tmavé kruhy. Rodina sa domnieva, že mohol byť terčom útoku nejakej neznámej sily, o ktorej sa zdôveril manželke, a ktorá sa nad ním mala snažiť získať kontrolu. Rodina si však myslela, že je len preťažený z práce a trpí depresiou.

Slávny lovec duchov na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gaurav Tiwari )

Tiwari pôsobil ako certifikovaný vyšetrovateľ paranormálnych javov a vo svojej kariére mal už okolo 6-tisíc úspešných pátraní po duchoch v okolí indickej Dwaraky, kde žil so svojou ženou a rodičmi. Podľa rodiny bol šťastný a nemal žiadny dôvod, aby si vzal život. Do hry vstupuje aj skutočnosť, že pred objavením polomŕtveho lovca duchov počuli príbuzní v kúpeľni hlasné žuchnutie. „Nikdy nechcel spáchať samovraždu. Jeho smrť je pre nás záhadou,“ uviedol otec lovca duchov.

Slávny lovec duchov na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gaurav Tiwari )

 

Viac o téme: ZáhadaGaurav TiwariLovec duchhov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu