Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Majiteľ domu hľadal zlodeja, vtom zamrzol: VIDEO Kamera zachytila nadprirodzenú entitu

Duch za sebou zabudol zatvoriť dvere! Zobraziť galériu (3)
Duch za sebou zabudol zatvoriť dvere! (Zdroj: Facebook/Chris Mitchell-Clare)

QUEENSLAND - Bezpečnostná kamera Chrisa Mitchell-Clarea z Queenslandu zachytila v skorých ranných hodinách pred jeho domom niečo nezvyčajné. Vlastník je presvedčený, že sa na vo dverách vstupnej brány zjavil duch, ktorý si sám otvoril dvere.

Toto je jasný dôkaz existencie nadprirodzena, myslí si Chris Mitchell-Clare, ktorého bezpečnostná kamera v stredu ráno nakrútila moment, keď sa dvere vstupnej brány samy otvorili. Na zlomok sekundy sa záznam z neznámeho dôvodu prerušil. Ešte pred skratom boli dvere zatvorené a po ňom záhadne otvorené. Kto nimi mohol nebadane prekĺznuť?

Kamionista odfotil smrteľnú nehodu: Neuveriteľné FOTO, pozrite, čo zachytil nad mŕtvym telom!

Chris má len jedno vysvetlenie – bol to duch, ktorý vošiel dovnútra. Keď našiel majiteľ ráno bránu otvorenú, myslel si, že sa v noci niekto vkradol na jeho pozemok a rozhodol sa preskúmať kamerový záznam. Zhrozil sa. Na rozostrenom zábere z kamery sa črtajú obrysy nejakej tajomnej postavy, ktorá vyzerá ako detská!

Majiteľ domu hľadal zlodeja,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chris Mitchell-Clare)

Majiteľ domu hľadal zlodeja,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chris Mitchell-Clare)

Napriek senzačným tvrdeniam majiteľa domu ľudia reagovali skepticky a viacerí si myslia, že ide o zinscenovaný podvrh, uvádza Sunshinecoastdaily.com.au. V pravom rohu záznamu sú totiž staré časové údaje. Majiteľ sa však bráni, že na Facebook zverejnil surový záznam bez vykonaných zmien. Správny časový údaj sa nachádza vľavo a údaje v pravom hornom rohu boli prednastavené v kamerovom systéme. Chris je presvedčený, že kamera zachytila niečo nevysvetliteľné a spomenul si na miestne legendy, ktoré hovoria o smrti nejakého človeka v okolí jeho domu. 

...

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu