Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO V starobylej katedrále sa dejú strašidelné veci: Temný tieň TOTO zašepkal lovcovi duchov

Zábery Marka Vernona z katedrály. Zobraziť galériu (2)
Zábery Marka Vernona z katedrály. (Zdroj: youtube/mark vernon)

LONDÝN - Lovec duchov Mark Vernon zachytil desivý moment pri natáčaní vo vnútri katedrály vo Wakefielde. Muž je presvedčený o tom, že počul, ako k nemu prehovoril duch.

Muž si kúpil nový iPhone: To, čo v ňom vraj našiel, by odrovnalo každého bojka

Mark Vernon sa na návštevu katedrály vybral minulý utorok a na kameru sa mu podarilo zachytiť čierny tieň, ktorý prešiel popred obrazovku. Napriek tomu, že sa v pozadí ozýval rachot, lovec duchov si je istý tým, že postava čosi zašepkala.

Aj keď sa do katedrály vybral za denného svetla, podarilo sa mu nakrútiť tieň postavy, ktorá prešla okolo jeho kamery a údajne povedala: "Som tu".

VIDEO V starobylej katedrále
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/mark vernon)

Pozorovanie duchov v tejto katedrále nie je ojedinelé, vyskytlo sa viacero podobných prípadov, ale jeden z pozoruhodných príbehov siaha až do roku 1784. Jedného večera Peter Priestley začul záhadný šum práve vo chvíli, keď stál pri sviečkach. Vydesený bežal domov k svojej žene a zdôveril sa jej, čo sa práve odohralo. Jeho manželka však napokon zistila, že nešlo o žiadny paranormálny úkaz, keď zbadala jeho spolovice obhorenú parochňu.

Katedrála vo Wakefielde bola postavená v 11. storočí, neskôr prestavaná v roku 1329, pričom v priebehu ďalších stoviek rokov prešla radom reštaurátorských prác. Informoval portál mirror.co.uk.

Tieň sa objaví okolo 3:00

Viac o téme: DuchKatedrálaLovec duchovMark Vernon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu