Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO, z ktorej behá mráz po chrbte: Deti sa zľakli, že s nimi v kine sedel duch!

Netušili, že v kinosále nie sú sami. Zobraziť galériu (2)
Netušili, že v kinosále nie sú sami. (Zdroj: Profimedia)

WALLASEY - Mala to byť veselá rodinná fotografia z prázdneho kina, no keď sa na ňu deti doma pozreli bližšie, všimli si, že na nej neboli sami. Na jednom zo zadných sedadiel sa objavila záhadná postava. Vidíte dievčatko držiace medvedíka aj vy?

Emma Johnson (35) vzala všetky svoje tri deti do kina na disneyovku „Hľadá sa Dory“ a pri tej príležitosti si rodinka urobila selfie v prázdnej kinosále. Doma ich však čakalo prekvapenie. Na fotografii  sa zjavila aj neznáma priesvitná postava. Keď to videli Emmine deti, boli vystrašené, a tak im omráčená mama povedala, že ide o marketingový trik na podporu nového filmu Ghostbusters.

Majiteľ domu hľadal zlodeja, vtom zamrzol: VIDEO Kamera zachytila nadprirodzenú entitu

„Až keď sme prišli domov a pozreli si fotografiu, všimli sme si ducha,“ opísala mama troch detí novinárom, ktorá fotografiu preskúmala detailnejšie a rozoznala na nej dievčatko s medvedíkom. Matka najprv nechcela veriť, že by skutočne mohlo ísť o prízrak, ale potom ju napadlo, že by to mohol byť duch dievčatka, ktoré sa v minulosti utopilo pri pobreží, kde sa dnes nachádza kino.

Ľudia Emmu obvinili z podvodu a bizarnú fotografiu označili za falzifikát. Ona však oponuje, že je to originál a ako ju uistil priateľ, v kine vtedy nikto ďalší nesedel. Fotografiu zverejnila, pretože by chcela zistiť, kto je tajomná postava z kina.

FOTO, z ktorej behá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Duch z kina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu