Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO z pelechu tajomného zla: V tomto dome ľudia nevydržia spať viac ako pár dní

Dom na ulici De Grey street 39 Zobraziť galériu (3)
Dom na ulici De Grey street 39 (Zdroj: Facebook/ Ghost Hunt at The Hostel 39 De Grey Street- Hull)

HULL - Domu na ulici De Grey street 39 v britskom meste Hull sa ľudia snažia oblúkom vyhýbať. Hovorí sa, že je skrýšou paranormálnych javov, v ktorej prebývajú nepokojné duše. Pozrite si zábery z miesta hrôzy.

Ľudia, ktorí mali možnosť v strašidelnom dome pobudnúť, potvrdili, že u nich pobyt vyvolával fyzickú nevoľnosť. Experti na paranormálne javy budovu nazvali The Hostel, pretože veria, že v nej prebývajú zlé sily. Hoci má dom hrôzostrašnú povesť, stal sa zároveň marketingovou senzáciou. Nebojácni dobrovoľníci v ňom môžu za poplatok 80 eur stráviť na vlastné riziko noc.

V záhadnej jaskyni sa mali odohrávať strašidelné rituály: Ide naozaj o chrám tajomných kňazov?

Sedemizbový rodinný dom je už roky preslávený svojou temnou aurou. Svedkovia spomínali, že sa v ňom nábytok pohybuje sám od seba, predmety lietajú vzduchom a sviečky zhasínajú v absolútnom bezvetrí. Niektorí dokonca odprisahali, že sa v oknách objavujú tváre prízrakov, čo potom viedlo k policajnej razii.

FOTO z pelechu tajomného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Majiteľ domu Andy Yates sa v dome pokúšal žiť, kým sa nestal aj on sám svedkom nevysvetliteľných udalostí. Sídlo sa neskôr pokúšal niekoľkokrát prenajať, ale nikto z nájomcov v ňom nevydržal bývať dlhšie ako štyri dni. Aj predchádzajúci majitelia boli podľa Hulldailymail.co.uk svedkami agresívneho vyčíňania neznámych síl. V dome pod schodiskom sa vraj nachádza skrinka, o ktorej sa hovorí, že v nej boli uzamknuté deti. Žeby ich mŕtve utýrané duše nevedeli stále nájsť pokoj?

FOTO z pelechu tajomného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: DuchoviaParanormálne javyStrašidelný dom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu