Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Cestovanie v čase? VIDEO mladíka, ktorý prejde do obchodu cez zatvorené dvere, tam aj späť!

Je to podvod? Zobraziť galériu (2)
Je to podvod? (Zdroj: youtube/UFOmania)

USA - Internetoví užívatelia sú v pomykove z videa, ktoré vraj bolo natočené v januári tohto roka a zobrazuje mladíka, ako prejde cez zavreté sklené dvere do obchodu a o pár minút vyjde rovnakým spôsobom aj von. Diváci hovoria o tom, že ide o ducha, alebo človeka, ktorý dokáže cestovať v čase.

Strašidelná senzácia v Rusku: VIDEO vodičky, ktorú uprostred noci vydesila mŕtva nevesta!

Bizarný záznam ukazuje predné dvere obchodu, pred ktorým spia dvaja bezdomovci. V niekoľkosekundovej nahrávke sa objaví muž, ktorý má na sebe čiernu mikinu a priblíži sa k dverám. Tie sú síce zatvorené a zaistené, ale aj tak prejde priamo cez sklo, a to v desivom záblesku svetla. Podobné záblesky vidno aj počas jeho pobytu v obchode. Potom vyjde rovnakou cestou von a vyzerá to, že si v ruke odnáša jedlo.

Cestovanie v čase? VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/UFOmania)

Dátum v ľavom hornom rohu obrazovky sa počas záznamu neustále prepína medzi rokom 2016 a 2019, takže niet divu, že užívatelia na YouTube majú z videa zmiešané pocity. "Keby to bol skutočný duch, nemusel by kradnúť jedlo," napísal jeden z divákov. Iný uviedol, že je to celé podvod a kompilácia z času, kedy bol obchod otvorený.

Ďalší divák s tým však nesúhlasí, pretože nedošlo k zastaveniu času na zázname počas prechodu. Keby bola nahrávka upravená, údajne by sa tak stalo. Takže sa ľudia klasicky rozdelili na dva tábory; na veriacich a neveriacich. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu