Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO kritizuje celý svet: Politik si na krvavej tuniskej pláži robil SELFIE s priateľmi!

Amran Hussain Zobraziť galériu (2)
Amran Hussain (Zdroj: Facebook/Amran Hussain)

TUNIS/LONDÝN - Nechceli sme urobiť nič zlé, hovorí britský politický kandidát Amran Hussain (29), ktorý sa s kamarátmi cvakol na pamätnom tuniskom mieste, kde šialenec Islamského štátu zastrelil desiatky turistov. Zarážajúce je, že on sám bol svedkom besnenia a krviprelievania ozbrojeného džihádistu.

Britský politický kandidát Amran Hussain, ktorý minulý rok kandidoval za Labour Party, si svojou fotografiou na sociálnej sieti vyslúžil pobúrenie a kritiku spoločnosti. Podľa ľudí by sa mal za zverejnenú fotografiu hanbiť, on však hovorí, že selfie zhotovil za účelom vyjadrenia solidarity a podpory, ako aj vzdoru teroristom.

Desivé varovanie expertov: Ďalší teroristický útok by mohol prísť už dnes!

Fotografia, ktorú svet nemal vidieť
Zobraziť galériu (2)
Fotografia, ktorú svet nemal vidieť  (Zdroj: Facebook/Amran Hussain)

 

 „V sobotu sme vzdali hold všetkým nevinným ľuďom, ktorí prišli o život. Moji priatelia a ja sme šli mlčky okolo hotela s kyticou kvetov, ktorú sme položili na miesto, spoločne sme sa držali za ruky a modlili sa za všetkých, ktorí padli za obeť teroristickému útoku,“ uviedol Hussain a dodal, že  sa takisto pomodlili za miestnych obyvateľov a ich rodiny, ktoré budú pravdepodobne trpieť nedostatkom cestovného ruchu, uviedol Mirror. Zároveň sa ospravedlnil tým, ktorých nejako svojou fotografiou urazil a doplnil, že ich pocity rešpektuje.

 

 

 

...

 

Viac o téme: TuniskoAmran HussainSousee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu