Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na prvý pohľad vyzerá muž (22) na VIDEU atraktívne, ale pozrite sa, čo ukrýva pod košeľou!

Matt sa za svoje telo dlho hanbil Zobraziť galériu (2)
Matt sa za svoje telo dlho hanbil (Zdroj: Youtube/MattDiazChampion)

NEW YORK - Keď sa Matt Diaz verejne ukázal nahý, ľudia neverili vlastným očiam. Ako 16-ročný ešte vážil 225 kilogramov a za šesť rokov sa mu podarilo svoju váhu znížiť na takmer polovičnú hodnotu, 118 kilogramov.

Pod košeľou však Mattovi ostala nepríjemná pamiatka na obezitu – prevísajúca koža. Mladý muž bol podľa Daily Mail zo svojho handicapu taký zúfalý, že sa odhalil ľuďom na videu. Tí síce žasli, že dokázal zhodiť 107 kíl, ale keď videli následky, museli si zakrývať oči.

Na prvý pohľad vyzerá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/MattDiazChampion)

„Som z toho skutočný vystrašený. Ale je pre mňa dôležité, aby som to s vami zdieľal, pretože toto som ja,“ priznal sa Matt, keď dal dole svoju „masku“. „Mám strie, materské znamienka a všetku túto prevísajúcu kožu,“ povedal mladý muž s úzkosťou. Z reakcií fanúšikov bol však prekvapený. „Si nádherný, Matt, rada by som s tebou chodila,“ napísala mu jedna z fanúšičiek. Takmer všetci ocenili jeho odvahu a rozhodnutie odhaliť svoje nedostatky verejne. Navyše, vyzbierali preňho 32-tisíc dolárov, aby mohol absolvovať chirurgickú operáciu na odstránenie prebytočnej kože.

Mohlo by vás zaujať: Nenásytné batoľa privádza rodinu do krachu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu