Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Kráska obeťou šikany: Volali ju dalmatínec, jej telo pokrýva obrovské množstvo znamienok

Yulianna Yussefová Zobraziť galériu (3)
Yulianna Yussefová (Zdroj: profimedia.sk)

ODESSA - Ukrajinka Yulianna Yussefová (26) je krásna žena, ktorá sa však narodila s extrémnym množstvom materských znamienok po celom tele. Lekári predpokladali, že nebude dlho žiť, ale už je na tomto svete 26 rokov a darí sa jej veľmi dobre. Teraz prostredníctvom Instagramu zdieľa svoje fotografie a tvrdí, že napriek šikanovaniu pre svoj vzhľad, ktorého si vytrpela neúrekom, sa nenechala neprajníkmi zraziť na kolená. Stala sa tak inšpiráciou pre mnoho ľudí s podobným problémom.

Dala si odstrániť znamienko, skončila zohavená: Ohyzdné FOTO dievčiny (23) po zákroku

Yulianna má už na Instagrame viac ako 16 800 sledovateľov, ktorí jej prajú v živote len to najlepšie a páči sa im, že sa za svoje telo nehanbí. Materské znamienka sú spôsobené genetickým ochorením zvaným kongenitálny melanocytárny névus, ktorý sa vyskytuje u menej ako 1% celkovej populácie.

"Som nažive. Som šťastný človek, mám priateľov, rodinu, ktorá ma podporuje, prácu, ktorú mám rada... takže ... som skoro ako vy...;)," napísala svojim fanúšikom. Pripustila, že to v detstve nemala ľahké, pretože deti v škole sa jej vysmievali a volali ju dalmatínec, krava či žirafa. Optimisticky naladená dievčina sa však naučila nebrať si to príliš k srdcu.

FOTO Kráska obeťou šikany:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Si nesmierne krásna a veľmi inšpiratívna. Moja 5-mesačná dcéra sa narodila s veľkým materským znamienkom a stále sa jej robia ďalšie menšie. Niekedy je mi veľmi smutno, ale vďaka tvojim príspevkom sa cítim lepšie... ďakujem ti za zdieľanie," napísala jedna z internetových užívateliek. "Vyzeráš každý deň krajšia," zložil Yulianne poklonu iný priaznivec.

Mladá žena priznala, že jej rodina sa o ňu veľmi bála, pretože od narodenia bolo vidno, že jej s kožou je niečo zle. "Lekári boli šokovaní, pretože taký extrémny prípad nikdy nevideli," vysvetlila Yullianna s tým, že materské znamienka mala po celom tele. Dávali jej iba niekoľko hodín života, ale prekonala dni, potom týždne, mesiace, napokon roky a stále je tu.

FOTO Kráska obeťou šikany:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Yulianna na svojom účte na Instagrame uvádza svoje bydlisko ako "Odessa/Bejrút/Varšava a svoje záujmy ako "dizajn/jedlo/móda/cestovanie". Svoje sny si plní aj napriek tomu, že má na chrbte obrovský čierny fľak, ale so svojím "postihnutím" sa naučila žiť a dokonca robí modelku. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Yulianna Yussefová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu