Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Klobúk dole: VIDEO malej slečny, ktorú nezastaví pred normálnym životom ani vrodený handicap

Vasilina Zobraziť galériu (3)
Vasilina (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Malé dievčatko sa narodilo s neprehliadnuteľným handicapom. Na svet prišlo bez ručičiek. Pre každého zdravého človeka niečo nepredstaviteľné, pre malú Vasilinu bežná realita. Jej matka zavesila na sociálnej sieti video, ktoré vyráža dych a získalo si mnoho fanúšikov.

Malá Vasilina na zverejnenom videu zapôsobila na tisíce ľudí. Jej matka ju natočila pri tom, ako sa jej dcéra sama kŕmila. Nič zvláštne by na tom nebolo, keby nešlo nezvyčajnosť, na ktorú je len málokto zvyknutý. Keďže sa narodila bez ručičiek, na to aby sa najedla používa nohy a zvláda to perfektne.

Klobúk dole: VIDEO malej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na záberoch je vidieť, ako Vasilina uchopí vidličku medzi prstami na nohách a začne sa kŕmiť z misky pred ňou položenej. Dievčatko sa trošku potrápilo a muselo opakovane skúšať spôsoby, akým dostane jedlo do úst. Nakoniec sa jej to úspešne podarilo.

Jej matka, Elmira Knutzen, zdieľala zábery na svojom profile na sociálnej sieti Facebook s popisom: "Pre fanúšikov Vasiliny." Video má do dnešného dňa, už viac ako 50 miliónov vzhliadnutí.

Klobúk dole: VIDEO malej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Od doby zverejnenia malej dcérky a jej výkonu, si vyslúžilo dievčatko tisícky komentárov, ktoré označujú obdiv a pocity ľudí z toho, čo mohli vidieť. "Inšpiratívne, úžasné či geniálne," aj tak zneli slová chváli. Iní vo svojich komentároch priznávajú, ako veľmi ich Vasilina prinútila premýšľať nad vlastným životom, a to, prečo by mali byť vďačný za to, čo majú. 

Viac o téme: DievčatkoKŕmenieHandicap
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu