Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obézna Patty (51) vážila až 320 kíl: Od smrti ju zachránilo jediné správne rozhodnutie!

Patty Sanchezová Zobraziť galériu (3)
Patty Sanchezová (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

RENO - Len aby bola príťažlivá pre svojho priateľa, denne skonzumovala Patty Sanchezová až 13-tisíc kalórii a vážila 320 kilogramov! Jej fetišistický partner totiž miloval morbídne guľaté ženské tvary a Patty chcela byť jeho bohyňou. Život jej zachránil až rozchod.

Patty Sanchezová verila, že je šťastná a že ju jej priateľ miluje takú, aká je. Po čase však zistila, že sa v ňom trocha zmýlila. Jeho láska bola totiž priamo úmerná jej váhe. Čím ťažšia Patty bola, tým bola pre svojho partnera s fetišistickou túžbou po obéznej žene krajšia – bez ohľadu na to, že išlo nielen o jej zdravie, ale doslova o život!

Matka a dcéra odmietajú schudnúť, dostanú sociálne dávky: Sme príliš tučné na prácu!

Šialenstvo priberania dospelo až do tej miery, že sa Patty jedného dňa rozhodla byť najťažšou ženou na svete. Denne prijala až 13-tisíc kalórií a jej váha stúpla z pôvodných viac ako 200 kilogramov na 320 kíl. Potom však nastal zlom v podobe rozchodu s priateľom a Patty rapídne zmenila svoj životný štýl aj stravovacie návyky. Päťdesiatjedenročná matka štyroch detí napokon priznala, pokles váhy zlepšil aj jej osobný a rodinný život.

Kŕmil ju až do prasknutia

„Bola som obrovská a umierala som pomalou smrťou,“ povedala Patty, o ktorú sa až do rozchodu staral a kŕmil ju jej priateľ. Priznala, že rýchlejšie schudla najmä vďaka tomu, že sa odrazu o seba musela postarať sama. Po odchode priateľa si uvedomila, že by už nemusela vidieť rásť svoje vnúčatá. Bola totiž taká obézna, že nedokázala zájsť sama ani na toaletu.

Krutý záver novej vedeckej štúdie: Toto je vysvetlenie, prečo sú niektoré ženy väčšie kočky

Obézna Patty (51) vážila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Dramaticky priberať začala Patty v roku 1991, keď sa rozviedla so svojím druhým manželom. Dovtedy sa snažila byť štíhlejšia a páčiť sa mužom. Pocítila však závan slobody a mužmi bola znechutená natoľko, že nekontrolovateľne jedla. Každé narodeniny oslávila s kilogramami navyše. V roku 2000 stretla svojho expriateľa, ktorý sa jej zdôveril so svojou bláznivou túžbou – páčilo sa mu, keď mohol partnerku urobiť „väčšou“ a kŕmiť až do prasknutia. Zamilovaná Patty, ktorá nebola práve najštíhlejšia a mala problém nájsť si chlapa, súhlasila. Odrazu sa pri ňom totiž cítila byť sexi. Smutne však dodala, že 90 percent ich vzťahu sa točilo okolo jedla.

Nezdravé priberanie znepokojovalo aj dvoch dospelých synov Patty, Scotta (30) a Logana (28), ktorí sa o mamu začali báť.
Zobraziť galériu (3)
Nezdravé priberanie znepokojovalo aj dvoch dospelých synov Patty, Scotta (30) a Logana (28), ktorí sa o mamu začali báť.  (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Dnes je všetko inak, Patty si varí svoje vlastné jedlo a musí si poradiť sama. „Varím si šaláty, kuracie mäso a snažím sa vyhýbať hranolkám a sacharidom. Mám väčšiu kontrolu nad tým, čo jem a cítim sa oveľa lepšie,“ opísala Patty pre Mirror.

Viac o téme: ObezitaPatty Sanchez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu