Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mamička (27) zverejnila FOTO toho, za čo sa iné ženy hanbia: Bez akýchkoľvek úprav!

Kimberly Hendersonová s deťmi
Kimberly Hendersonová s deťmi (Zdroj: Facebook/Kimberly Henderson )

SUMTER - Éterická Kimberly Henderson si jedného dňa povedala, že už je unavená z komplimentov, ktoré jej ľudia dávajú na adresu skvelého vzhľadu po štyroch deťoch. Na Facebooku zverejnila fotografiu, ktorá ľudí zbavuje ilúzií a miliónom ženám dodáva sebavedomie.

Hudobníčka z Južnej Karolíny chcela dokázať, že ani jej telo nie je dokonalé, napriek tomu sa zaňho nehanbí. Nedokonalosti sú podľa nej práve to, čo nás vytvára krásnymi. Odfotila svoje bruško so striami pred zrkadlom v kúpeľni  - bez akýchkoľvek digitálnych úprav. Priznala však, že jej trvalo dlho, kým sa ho naučila mať rada, informoval portál Metro.

Krutý výsmech päťnásobnej matke (33): Kvôli striám na bruchu napísala otvorený list!

„Dievčatá v mojom veku mali perfektné telá a ja som svojimi jednodielnymi plavkami skrývala všetky nedostatky,“ priznáva mladá hudobníčka, ktorej podľa vlastných slov trvalo celú večnosť, kým sa zmierila so svojou postavou po niekoľkých pôrodoch. Fotografia mladej mamičky zaujala desaťtisíce žien, ktoré sa trápia kvôli nedokonalostiam vlastného tela a dala im o dôvod viac, aby mali rady samy seba. 

To them..I'm a superhero. They love me when I'm not lovable.. They think I'm perfect when I'm not perfect. They give me the strength to hold on...They are worth it. ❤

Posted by Kimberly Henderson on 24. červen 2015
 

Everyone always compliments me on how I have such a "perfect" body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave...

Posted by Kimberly Henderson on 18. červen 2015

...

Viac o téme: Kimberly Henderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu