Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hlúposť, ktorú tak skoro nikto neprekoná: Tínedžer si nechal vytetovať účet z "mekáča"!

Stian sa pýši svojím tetovaním Zobraziť galériu (3)
Stian sa pýši svojím tetovaním (Zdroj: thesource.com)

OSLO - Môže niekto milovať fastfood tak veľmi, že si nechá na telo vytetovať účet, ktorý tam dostal? Odpoveď znie áno. Týmto bizarným spôsobom sa navždy zapísal do histórie mladý Nór, ktorý predtým, než navštívil tetovací salón, zrejme príliš nepremýšľal.

Keď už sa ľudia rozhodnú pre tetovanie, zvyčajne ide o nejaký symbol či aspoň estetický obrázok. V prípade osemnásťročného Stiana Ytterdahla z Nórska ale o tom nemôže byť ani reči. Na predlaktie si dal vytetovať niečo, čo bežne vyhadzujete do odpadkového koša - účet.

Mladík zašiel pred niekoľkými dňami s kamarátmi do McDonaldu. Tí mu začali vyčítať, že v poslednom čase venoval až prílišnú pozornosť opačnému pohlaviu a rozhodli sa ho kvôli tomu potrestať. "Dali mi na výber - buď si dám vytetovať bábiku Barbie na zadok alebo účet z reštaurácie na ruku. Vybral som si to druhé," povedal denníku Romerikes Blad s tým, že takto vzdal hold svojmu obľúbenému reťazcu rýchleho občerstvenia.

Hlúposť, ktorú tak skoro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thesource.com)

Stianovi pripadá vtipné, že tetovanie, aké má on, nemal ešte nikto predtým. "Je tam všetko, čo sme pojedli vrátane cheeseburgerov, coly, McFlurry a nechýba dokonca ani dátum a čas," poznamenal s úsmevom.

Hlúposť, ktorú tak skoro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thesource.com)

Jeho rodičia však už takí nadšení nie sú. Otec bol zhrozený a matka sa vraj z toho psychicky zrútila. Tínedžer však v tomto smere ostáva pomerne ľahostajný a dlhodobých následkov neuvažuje. "Je to len sranda. Keď budem mať 50 alebo 60 rokov, už mi to možno také vtipné pripadať nebude, ale bola to moja voľba," dodal.

Nór si nechal na ruku vytetovať účet

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu