Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hľadáte podnájom? V Česku núkajú ubytovanie za sex služby!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: justoff7thave.com)

PRAHA - Nájsť si v dobe, kedy má obyčajný človek hlboko do vrecka prijateľné bývanie, nie je až také jednoduché. V prípade, že ste však žena otvorená všetkým možnostiam, naskytá sa ďalšia šanca, ako si zabezpečiť útulné hniezdočko. Aspoň v Česku existujú majitelia nehnuteľností, ktorí neváhajú zverejniť inzeráty, kde poskytujú podnájom za sexuálne protislužby.

"Mladý pár z Prahy hľadá sympatickú usmievavú slečnu (18-24 rokov), ktorá má chuť starať sa o domácnosť, variť, strážiť deti a zároveň byť skvelou spoločníčkou. Ak si mladá, krásna, bez záväzkov, so zmyslom pre humor a s diablikom v tele, hľadáme práve Teba!" začína text inzerátu, v ktorom mladý pár zháňa vychovávateľku pre svoje deti a pani do domácnosti v jednej osobe.

Ako napísal portál tn.cz, za týmito funkciami sa však skrýva oveľa viac a finančná odmena je veľmi lukratívna. "Atraktívnej" slečne sa dostane nielen strechy nad hlavou, ale bude mať k dispozícii aj auto, notebook, mobil a navyše dostane 30-tisíc českých korún (cca 1160 eur) mesačne v čistom. Musí však spĺňať veľmi kritické nároky na vzhľad a poslať svoju fotku tváre a postavy v plavkách.

Hľadáte podnájom? V Česku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.cz)

Ďalší internetový "fajnšmeker" zase hľadá submisívne dievča, ktorému poskytne bývanie zadarmo s delikátnym dôvetkom, že vyžaduje "len občasnú výpomoc". Pravdepodobne tým nemyslel, že budúca podnájomníčka mu má uvariť večeru alebo postrážiť deti.

Ak už nejaká záujemkyňa na tento druh lákavej ponuky skočí a nemá problém splniť stanovené podmienky, mala by si dávať veľký pozor na to, akému človeku sa "upíše". Rozhodne si treba vopred dobre zvážiť všetky riziká.

Hľadáte podnájom? V Česku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tn.cz)

Stretli sa na Slovensku s podobným druhom inzerátu alebo máte skúsenosť s tým, že od vás majiteľ nehnuteľnosti žiadal aj niečo iné ako peniaze? V tom prípade nám napíšte na e-mailovú adresu tipy@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu