Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci inzerát: Bratislavský byt s vydláždeným hákovým krížom cez celú izbu!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: chcemebyvat.sk)

BRATISLAVA - Ceny nehnuteľností v Bratislave zvyčajne nie sú pre tých, ktorí majú hlboko do vrecka a pohybujú sa na úrovni, pri ktorej si veľa ľudí rozmyslí, či sa zadlží na nasledujúce desaťročia. Keby sa však predsa len niektorí rozhodli, že chcú bývať v hlavnom meste, asi by si z momentálnej ponuky nevybrali byt, ktorého podlaha má tvar hákového kríža. Jeho prítomnosť prekvapila viacerých užívateľov sociálnych sietí.

Vaše tipy

"Tento veľký 4izbový byt sa nachádza na začiatku širšieho centra, hneď vedľa bytového domu Manhattan na Račianskej ulici. Byt má rozlohu 76 m2 + 12 m2 balkón tiahnúci sa po celej dĺžke bytu. Pozostáva zo štyroch izieb, z toho sú tri nepriechodné, ďalej z kuchyne, kúpeľne s toaletou, ďalšou samostatnou toaletou, predsiene a balkónu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, komplet elektrina, kúpeľňa, toaleta atď… Byt bude potrebovať kompletne nanovo vymaľovať, podľa vkusu vymeniť podlahy a dokončiť kuchyňu," uvádza sa v inzeráte, ktorý stanovuje predajnú cenu bytu na 109 990 eur.

Výmena podláh sa v tomto prípade javí ako prvoradý krok každého budúceho kupca, ktorý nechce mať vo svojom novom domove rozsiahlu svastiku, ktorá pokrýva podlahu jednej z izieb. Bielo-čierne dlaždice sú v nej totiž vyskladané do podoby hákového kríža, ktorého vyobrazenie za účelom pre­ja­vo­va­nia sym­pa­tií k ur­či­tým hnutiam, by bolo považované za pre­či­n pod­po­ry a pro­pa­gá­cie sku­pín sme­ru­jú­cich k pot­la­če­niu zá­klad­ných práv a slo­bôd.

Šokujúci inzerát: Bratislavský byt
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: chcemebyvat.sk)

Topky.sk preto oslovili aj realitného makléra, ktorý nehnuteľnosť na webe ponúka a dozvedeli sme sa, že fotografia sa internet dostala omylom. O tom, v akom stave je podlaha, samozrejme vedel, a preto v inzeráte uviedol, že bude nutná jej výmena, ale nemal v úmysle konkrétny záber zverejniť. Akosi sa však predsa len na jeho stránku a stránku iných portálov dostal, čo mu spôsobilo menšie problémy.

"Nie som žiadny sympatizant týchto hnutí. Ja sa ospravedlňujem. Mrzí ma to," povedal nám Radovan, ktorý už pred naším telefonátom zariadil, aby nevhodný materiál z portálov odstránili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu