Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Britka má superschopnosti: Rodí ako na bežiacom páse aj s antikoncepciou!

(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Saffron Cornsová (30) z anglického Wolverhamptonu je pravdepodobne najplodnejšou ženou v krajine. Hrdá matka piatich detí udivuje zdravotníkov tým, že otehotnela vždy po inej antikoncepcii. Svoj problém sa rozhodla preto vyriešiť radikálne, sterilizáciou.

Saffron už v mladosti vedela, že nechce svoju kariéru vymeniť za materstvo, a preto začala užívať antikoncepčné tabletky. Na jej prekvapenie však v 18 rokoch otehotnela a porodila dcérku Leah. O rok neskôr sa všetko zopakovalo. Napriek tomu, že zmenila značku, opäť zistila, že je gravidná a na svet prišla jej druhá dcérka Charley. Ani tretia zmena tabletiek nezabrala a k dvom dievčatám pribudol syn Ciaran (8).

Po treťom dieťati chcela ísť Saffron na sterilizáciu, ale lekári jej odporúčali, aby počkala do 30-tky, kedy opäť prehodnotia jej prípad. Mysleli si totiž, že za všetko môže nárast jej hmotnosti. Po pôrodoch totiž začala trpieť depresiami, ktoré mali za následok neustále prejedanie sa. Ich odhad bol však nesprávny. Aj po zavedení vnútromaternicového telieska a neskôr implantátu sa jej narodili ešte dve deti McKenzie (6) and Riley (3).

Po týchto skúsenostiach sa bojí mať sex so svojím snúbencom Gavinom Cooperom (35), ktorý je otcom jej posledných štyroch detí. Napriek implantátu používajú aj kondóm, ale 100-percentná bezpečnosť nie je zaručená. Hoci mali mať svadbu už trikrát, Saffron ju vždy zrušila, pretože sa cítila s bruchom nepohodlne. Tento rok v júni by im to však už konečne mohlo vyjsť.

Lekári totiž prišli na to, v čom spočíva jej problém. Podľa nich je údajne superplodná, čo v preklade znamená, že na jej množstvo hormónov je aj antikoncepcia krátka. Riešením by teda mohla byť sterilizácia, ktorú však Saffron ešte zvažuje. Jej priateľka sa neúspešne pokúša otehotnieť a ona sa rozhodla, že jej pomôže a bude náhradnou matkou.

Napriek tomu, že Britka nikdy nechcela mať toľko detí, o potrate uvažovala iba jediný raz a termín v poslednej chvíli zrušila. Ani jej snúbenec nemá nič proti veľkej rodine. Aspoň je u nich vždy veselo. Informovál portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu