Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tínedžerka (19) šla na potrat: O tri mesiace zistila, že je stále tehotná!

Shannon čaká druhé dieťa Zobraziť galériu (2)
Shannon čaká druhé dieťa (Zdroj: bristolpost.co.uk)

BRISTOL - Devätnásťročná Britka musela pred časom podstúpiť najťažšie rozhodnutie svojho života. Otehotnela so svojím priateľom, ale keďže nemala vytvorené podmienky na výchovu druhého potomka, išla na potrat. O tri mesiace neskôr zistila, že je stále v tom.

Shannon Skinnerová mala podľa svojich slov dostatočný dôvod na to, aby prerušila tehotenstvo. So svojím partnerom Anthonym už vychovávajú deväťmesačnú dcéru a na druhé dieťa neboli pripravení. Keď tínedžerka zistila, že je opäť ťarchavá, podstúpila, hoci s ťažkým srdcom, chemický potrat. Hovorí sa mu aj tabletkový, pretože je vyvolaný pilulkami.
 
Lenže nevoľnosti súvisiace s graviditou neustávali. Shannon si preto urobila tehotenský test, ktorý vyšiel pozitívne. Lekári ju napriek tomu uisťovali v tom, že tehotná nie je, hoci jeden z nich podotkol, že predsa len môže byť v druhom stave napriek tomu, že jej bol do ramena voperovaný antikoncepčný implantát.
 
Keď ale v bruchu jedného dňa zacítila pohyby bábätka, vedela, že pravda je niekde celkom inde. Na základe ultrazvuku lekári zistili, že sa potrat nevydaril, a že je stále tehotná. Dieťatko je v poriadku a dievčina sa už medzitým vyrovnala s faktom, že sa bude musieť postarať o dve ratolesti.
 
Tínedžerka (19) šla na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bristolpost.co.uk)
"Bábätko sme si nakoniec nechali. Nebolo by správne ísť znovu na potrat, keď som už v takom vysokom štádiu tehotenstva. Je to očividne veľký bojovník a my mu nechceme ublížiť," povedala Shannon portálu bristolpost.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu