Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nekrológ nečestného muža: Falošný doktorát a krádež trezoru!

Val sa pred smrťou priznal k hriechom z minulosti
Val sa pred smrťou priznal k hriechom z minulosti (Zdroj: Facebook)

SALT LAKE CITY - Chcel zomrieť s čistým štítom. Val Patterson z Utahu pred smrťou napísal nekrológ, v ktorom sa priznal ku všetkým svojim hriechom. Okrem iného aj k tomu, že doktorát, ktorým sa pýšil, bol podvod.

"V skutočnosti nemám PhD. Je to bizarná zhoda okolností. Išiel som zaplatiť splátku svojej študentskej pôžičky a slečna za priehradkou dala moju zložku do nesprávnej police. O dva týždne neskôr mi poštou prišiel diplom s titulom PhD," napísal päťdesiatdeväťročný Američan, ktorý minulý týždeň zomrel na rakovinu pľúc. Ďalej vysvetlil, že na vysokú školu chodil len tri roky a ani ju nedokončil. Dokonca nikdy nevedel, čo skratka PhD vlastne znamená.

Val sa priznal aj ku krádeži, ktorej sa dopustil pred mnohými rokmi. "Bol som to ja, kto ukradol trezor z hotela Motor View Drive Inn v júni 1971. Nemusel som to síce povedať, ale ťažilo ma to a chcel som sa toho bremena zbaviť," stojí v nekrológu.

V liste však Patterson spomína aj na šťastné chvíle, ktoré v živote prežil. "Zažil som veľa zábavy. Bolo pre mňa cťou priateliť sa s niektorými naozaj skvelými ľuďmi. Vďaka. Jedna vec však podľa jeho slov dala zmysel úplne všetkému, a to dlhá láska a priateľstvo s jeho skvelou ženou Mary Jane. Miloval ju viac, ako mohol vyjadriť, vyznal sa zo svojich citov.

"Ľutujem, že som sa cítil nesmrteľný, keď som ako mladík fajčil. Okradol som Mary Jane o desaťročia spoločného starnutia, smiechu a tisícov ďalších drobností," vyjadril svoje najväčšie trápenie.

Valov nekrológ zverejnil miestny pohrebný ústav na svojich stránkach a okamžite sa stal hitom, píše portál tn.cz. V jednu chvíľu sa kvôli príliš vysokej návštevnosti dokonca web zrútil. Klikalo naň až 100 000 ľudí za minútu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu