Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

V Jordánsku pristáli mimozemšťania!

ilustračné foto
ilustračné foto

AMMÁN - Obyvateľov jordánskeho mesta Džafr vystrašila prvoaprílová správa denníka Al-Għad, podľa ktorej u nich pristáli mimozemšťania vysokí až tri metre. Panika bola podľa dnešného vyjadrenia miestneho starostu tak veľká, že sa dokonca schyľovalo k evakuácii mesta.

Starosta sa nechal nachytať tiež a mestským policajtom dal príkaz, aby mimozemšťanov a ich lietajúce taniere lokalizovali. Podľa článku denníka návštevníci z vesmíru odrezali mesto od okolitého sveta, čo ľudí vyhnalo v hrôze do ulíc.

"Deti nešli do školy, pretože sa ich rodičia báli. Skoro som nechal evakuovať 13 000 obyvateľov mesta. Ľudia sa báli, že ich mimozemšťania napadnú," povedal starosta Muhammad Mlaihan.

Starosta dodal, že možno denník zažaluje za jeho "veľkú lož". Dodal však, že sa mu už redakcia ozvala s ospravedlnením za nevhodný žart.

Šéfredaktor denníka však povedal, že vplyvy článku boli zveličené a že jeho cieľom bolo ľudí pobaviť, a nie vydesiť. V Jordánsku je ale veľmi zriedkavé, aby si noviny na prvého apríla robili žarty z čitateľov, ako je to zvykom napríklad vo Veľkej Británii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu