Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nechutné zverstvo: Matka upiekla svojho novorodenca v rúre! Spotrebič si pomýlila s postieľkou

(Zdroj: Facebook / Zariah Mmy)

MISSOURI - Vyšetrovatelia v americkom Kansans City riešili v piatok nechutný prípad. Mladá 26-ročná mamička Mariah Thomasová totiž údajne omylom vložila svoju mesačnú dcéru do rúry, namiesto postieľky. Dieťaťu tak spôsobila rozsiahle popáleniny, kvôli ktorým novorodenec nakoniec svoj boj prehral. Matka je v súčasnosti obvinená z ohrozovania blaha dieťaťa.

Celé sa to udialo v piatok 9. februára. Missourskí policajti boli privolaní do domu Thomasovej v Kansas City. Išli preveriť oznámenie, že sa v dome nachádza mesačné dieťa s rozsiahlymi popáleninami. Nešťastie sa stalo deň po narodeninách 26-ročnej mamičky. 

Pohľad na dieťa doslova mrazil. V dome našli novorodenca, ktoré malo rozsiahle popáleniny, pričom na plienke sa nachádzalo aj čierne roztopené oblečenie, ktoré malo dieťa v čase nešťastia na sebe. Jeho matka ho mala upiecť v rúre. Podľa Thomasovej sa nešťastie stalo tak, že si pomýlila spotrebič s detskou postieľkou. Matku dieťaťa následne policajti odviezli na stanicu, kde ju vypočúvali. 

Podľa priateľky zadržanej matky bola malá Za'Riah veľmi temperamentná a vždy usmievavá. Priblížila aj to, čo mohlo byť príčinou nehody. Podľa jej slov totiž Mariah mala duševné problémy. "Nerozmýšľala ako dospelý, myslela si ako dieťa,“ povedala. 

Tepelné poranenia na rôznych častiach tela

Mariah volala v čase incidentu svojmu otcovi, dedkovi Za'Riah, pričom v telefóne mu povedala, že s novorodencom je niečo v neporiadku a musí sa vrátiť domov. Po príchode cítil spálený zápach a dieťa našiel mŕtve v postieľke. Za'Riah objavila polícia v autosedačke v dome, pričom, podľa slov polície, mala „zjavné tepelné poranenia na rôznych častiach tela“. Podľa opisu mala na sebe plienku, na ktorej bolo detské oblečenie, ktoré sa javilo ako veľmi špinavé, ba až spálené. Okrem toho vyšetrovatelia našli aj zhorenú detskú deku. 

Na policajnej stanici Thomasová využila svoje právo nevypovedať. Vyšetrovateľom však povolila získať dáta z jej telefónu a zobrali jej krv na testovanie. Na sociálnych sieťach prezentovala Thomasová svoju dcéru ako princeznu, pričom zo zverejnených statusov sa javila ako milujúca matka. V jednom príspevku na Facebooku napísala túžbu byť „najlepšou matkou, akou môže byť pre jej krásnu dcéru“. Avšak, v staršom príspevku na sociálnej sieti sa sťažovala, že si ju nik nevšíma. Pod príspevkami Thomasovej sa po zverejnení tragédie rozpútali búrlivé diskusie. 

 
Viac o téme: Tragédia v MissouriMariah Thomas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu