Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obrovská tragédia: Na moderátorku a matku dvoch detí sa zrútila veľká obrazovka, na mieste bola mŕtva

Luz Piedad Eusse zomrela po zrútení obrovskej obrazovky.
Luz Piedad Eusse zomrela po zrútení obrovskej obrazovky. (Zdroj: X)

BOGOTA - Po tom, čo poryv vetra zasiahol tribúnu v Kolumbii, spadla na 38-ročnú Luz Piedad Eusse obrovská obrazovka. Matka dvoch malých dcér na mieste zomrela. Moment, keď sa obrazovka zrútila a padla na ľudí, zachytáva aj video.

Luz Piedad Eusse mala dve vášne, žurnalistiku a motoristický šport. V nedeľu zomrela počas športového podujatia na Autodrome Tocancipá, keď na ňu spadla obrovská obrazovka. Pri nehode sa zranilo päť ľudí, vrátane jednej z jej dcér.

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Krátko pred 14:00 miestneho času počuli stovky divákov sledujúcich finále sezóny Ford Motorcraft v roku 2023 podľa „El Colombiano“ hlasný hluk. O niečo neskôr sa zrútila obrazovka. Video na sociálnych sieťach ukazuje moment, keď sa zariadenie v dôsledku silného nárazu vetra prevrátilo a zasiahlo ľudí, ktorí boli pri VIP stánku. Mnohí utiekli, aby sa zachránili, moderátorka tam všsk vraj zostala so svojimi dcérami (šesť a osem rokov), píše „El Espectador“.

Kolega z práce označil na sociálnej sieti X Eusseovej smrť za „absurdnú nehodu“. Autodrom Tocancipá, takmer 40 kilometrov severovýchodne od hlavného mesta Bogota, bol až do tragickej nehody pre moderátorku „šťastným miestom“. Podľa stanice Noticias RCN prokuratúra Cundinamarca začala vyšetrovanie nehody.

 

Viac o téme: ObrazovkaSmrťModerátorkaLuz Piedad Eusse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu