Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ohavný zločin: Žena letela za svojou láskou na rande 4800 kilometrov, z muža sa vykľul vrah, jej telo našli rozštvrtené

Brutálna vražda ženy, ktorá naletela vrahovi na online zoznamke otriasla celým Mexikom
Brutálna vražda ženy, ktorá naletela vrahovi na online zoznamke otriasla celým Mexikom (Zdroj: Facebook/Mosco Davis, Criminal Invetigation Department of Huacho)

LIMA – Mexičanka Blanca Arellanová (51) s osamelým srdcom hľadala svoju lásku na internete. Najskôr vyzeralo všetko idylicky, s mužom si písali niekoľko mesiacov a zaľúbili sa do seba. Rozhodla sa preto odletieť za ním. Netušila však, že zo sympatického muža sa stane vrah. Polícia ho zatkla krátko po tom, čo našli časti jej tela, ktoré vyplavilo more.

Blanca Arellanová (51) odletela z Mexika do Peru, aby sa stretla s mužom, s ktorým sa zoznámila cez online zoznamku. Letela lietadlom takmer 4800 kilometrov, aby sa stretla s 37- ročným Juanom Pablom Jesusom Villafuerte Pintom, študentom medicíny a biotechnológie. Vzťah udržiavali niekoľko mesiacov na diaľku, až dokým sa Blanca nerozhodla stretnúť sa s mužom osobne. Po tom, čo sa s ňou rodina už nedokázala skontaktovať, zalarmovali políciu, informuje denník the Sun.

archívne video

Boli sme sa pozrieť na miesto nehody, kde zomrel bývalý štátny tajomník Velič (Zdroj: Topky/Maarty)

Jej neter dokonca využila Twitter na pomoc pri hľadaní svojej tety. Na svojom profile napísala: „Nikdy som si nemyslela, že sa ocitnem v tejto situácii, dnes žiadam o podporu a zdieľanie, aby som našla jedného z najmilovanejších a najdôležitejších ľudí v mojom živote. Moja teta Blanca Olivia Arellanová zmizla v pondelok 7.novembra v Peru, má mexický pôvod. Bojíme sa o jej život,“ dodala.

Pretože neter o jej známosti tušila, skúsila kontaktovať aj 37-ročného Juana. Ten však tvrdil, že teta sa nudila, pretože jej nevedel dať život, aký chcela a preto odletela späť do Mexika. Už o niekoľko dní sa potvrdili najhoršie obavy rodiny.

Na pláži neďaleko peruánskeho Huachu, kde Juan žil, bola nájdená hlava ženy bez tváre. O niekoľko hodín neskôr našli úrady odrezaný prst, a torzo bez orgánov. Vyšetrovaním kriminalisti zistili, že pod univerzitou, kde Juan študoval medicínu, prechádza kanál, telesnej schránky obete sa tak zrejme zbavil na pôde univerzity. Britské médiá dokonca tvrdia, že s videami orgánov sa pochválil na svojom TikToku. Muž bol obvinený z vraždy, obchodovania s ľuďmi a orgánmi. Zostáva v policajnej väzbe do uzavretia prípadu.

Viac o téme: VrahVäzenieRandePeruOnline zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu