Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Najväčší sériový vrah v Amerike? Dcéra ho nahlásila až po smrti, údajne zabil až 70 žien!

(Zdroj: Twitter/DailyMail)

IOWA – V americkom štáte Iowa obvinila dcéra svojho mŕtveho otca z vrážd 50 až 70 žien. Údajne ju a jej súrodencov prinútil vyhodiť telá do ich studne. Príbeh vraj vyrozprávala už v minulosti, ale nikto jej neveril.

archívne video

Riaditeľ polície Juhomoravského kraja Leoš Tržil: Migračná vlna nás zachytáva veľkým počtom (Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj)

K prípadu sa vyjadril aj miestny šerif v okrese Fremont, ktorý povedal, že jej „verí na 100%“. Otec Donald Dean Studey zomrel v roku 2013 vo veku 75 rokov. S výpoveďou jeho dcéry by mohlo ísť o najväčšieho sériového vraha v histórii USA. Otec mal údajne problémy aj s alkoholom a ženy usmrtil vo svojom prívese úderom do hlavy. Dcéra im aj ukázala miesto, kde majú byť telá žien pochované. Ju aj jej súrodencov údajne nútil hodiť telá do studne. V zime vraj používali fúrik, v lete tobogán. Na miesto činu zalarmovali psov, ktorý vraj niektoré miesta označili ako podozrivé a mohlo by ísť o pozostatky tiel žien, informoval DailyMail.

Dcéra tvrdí, že všetky ženy mali tmavé vlasy, a väčšina bola vo veku 20 až 30 rokov. Dokonca tvrdila, že zlaté zuby si otec nechával ako trofeje. Studey mal dve manželky, ktoré zomreli za nie príliš objasnených okolností. Jedna zomrela po uškrtení elektrickým káblom a druhá sa zastrelila. Pozemok ešte zatiaľ nie je označený za oficiálne miesto činu, ale v pláne je výkop studne a s miestnou políciou na prípade spolupracuje FBI aj kriminálka v štáte Iowa.

Studey bol už v minulosti uväznený za drobné krádeže a jazdu pod vplyvom alkoholu. Svoj príbeh vraj vyrozprávala dcéra už v minulosti, ale doteraz jej nikto neuveril. Záhadou je aj predčasná smrť jej brata, ktorý v 39 rokoch spáchal samovraždu. Dcéra si zo všetkého najviac želá dôstojné pohreby pre všetky ženy a otca označila za zločinca a vraha.

Viac o téme: StudňaSériový vrahIowaVýpoveď dcéry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu