Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Horor v turistickom raji: Britku (50) v bezvedomí znásilnil na ulici na Malorke, pred svedkami!

Malorka Zobraziť galériu (2)
Malorka (Zdroj: Getty Images)

PALMA DE MALLORCA - V nedeľu v oblasti Les Meravelles, južne od hlavného mesta Palma, došlo podľa španielskych médií k znásilneniu Britky. Útok sa odohral na dovolenkármi vyhľadávanom ostrove Malorka okolo tretej hodiny ráno, pričom obeť mala byť pod vplyvom alkoholu a v bezvedomí. Polícia zatkla 40-ročného Nemca.

Po pôrode ju dali na adopciu: V 18-tich zistila šialenú pravdu! Za to, čo urobil, dostala otca do basy

Podľa tamojších správ sa incident stal na hlavnej ulici v Playa de Malma, v blízkosti pláže, ktorá je plná barov a reštaurácií a je obľúbeným nočným miestom. K sexuálnemu útoku malo dôjsť v strede ulice pred očami desiatok svedkov. Niekoľkí z nich zasiahli a muža od ženy odtiahli. Na miesto bola privolaná polícia, ktorá zatkla 40-ročného Nemca kvôli podozreniu zo sexuálneho zneužitia a predviedla ho na výsluch.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Portál Ultima Hora informoval, že obeť bola prevezená do nemocnice. Vyšetrovanie stále prebieha a ešte nebolo vznesené žiadne obvinenie. Prvé hypotézy hovoria o tom, že obeť a agresor sa spolu stretli v ten istý deň, pričom muž využil, že Britka upadla do bezvedomia a rozhodol sa mať s ňou sex bez jej súhlasu.

Viac o téme: DovolenkaZnásilnenieTuristkaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu