Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po pôrode ju dali na adopciu: V 18-tich zistila šialenú pravdu! Za to, čo urobil, dostala otca do basy

Carvel Bennett Zobraziť galériu (2)
Carvel Bennett (Zdroj: West Midlands Police)

LONDÝN - Súd v Birminghame v utorok odsúdil na 11 rokov väzenia 74-ročného muža za znásilnenie neplnoletého dievčaťa v sedemdesiatych rokoch minulého storočia. K odsúdeniu došlo vďaka odhodlaniu jeho biologickej dcéry, počatej zo znásilnenia, ktorá na neho podala žalobu a poskytla svoju DNA. O prípade informovala agentúra AFP a britské médiá.

FOTO Horor na prechádzke v Česku: Mladej žene vraj ukáže lepšiu trasu, na lúke ju znásilnil!

Carvel Bennett bol uznaný vinným zo znásilnenia trinásťročného dievčaťa, ktorého meno nebolo kvôli ochrane zverejnené, v roku 1975. Muža usvedčila analýza DNA, ktorá potvrdila, že je biologickým otcom dieťaťa počatého pri znásilnení.

Sudca Martin Hurst uviedol, že k odsúdeniu by nedošlo bez "zarputilého odhodlania" Bennettovej biologickej dcéry, ktorú britské médiá nazývajú Daisy. Štyridsaťpäťročná žena podala žalobu na svojho otca s cieľom "dosiahnuť spravodlivosť pre seba i svoju matku".

Strašné odhalenie po rokoch

Daisy sa narodila v roku 1976, jej vtedy štrnásťročná matka ju dala sedem dní po pôrode na adopciu. Pravdu o povahe svojho počatia zistila v 18 rokoch, keď jej bolo umožnené nahliadnuť do adopčného spisu. "Bola to jedna z najhorších vecí, ktorá sa človeku môže stať," opísala zážitok pri súdnom vypočutí.

Po pôrode ju dali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: West Midlands Police)

Sudca uviedol, že úrady incident v čase, keď sa odohral, ​​"zamietli pod koberec". Vyšetrovanie prípadu bolo znovu obnovené po tom, čo Daisy presvedčila svoju biologickú matku, aby na Bennetta podala právnu sťažnosť. Analýza DNA oficiálne potvrdila otcovstvo páchateľa, aj keď ho dlhodobo popieral.

Bennett sa stále vyhovára

Predpokladá sa, že ide o prvý prípad, keď dieťa počaté zo znásilnenia vypátralo svojho otca a podalo žalobu, ktorá viedla k odsúdeniu, uviedol denník The Guardian.

"Prišla som o matku i otca, pretože si sa rozhodol znásilnil dieťa," povedala Daisy svojmu biologickému otcovi pri súdnom vypočutí. Jej matka predtým opísala, že kvôli okolnostiam počatia má s dcérou zložitý vzťah.

Bennett sa počas súdneho vypočutia odmietol obeti ospravedlniť. Priznal, že mal s dievčaťom pohlavný styk, ale tvrdil, že s tým súhlasila. Tiež si vraj myslel, že má 16 rokov. Sudca toto tvrdenie označil za "smiešne".

Viac o téme: VäzenieZnásilnenieSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu