Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vraždenie v Londýne nemá konca: FOTO Po streľbe jeden mŕtvy a jeden zranený

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Neznámy strelec zabil včera okolo deviatej hodiny večer na severozápade Londýna zatiaľ neidentifikovaného muža a druhého zranil, informovala dnes televízia Sky News. Polícia prípad vyšetruje, nič nenasvedčuje tomu, že išlo o teroristický čin.

Vlna vrážd zachvátila Londýn: Alarmujúce prípady zastrelenia a dobodania, gangy ovládli mesto

Úrady doteraz nikoho nezatkli a k incidentu pri predmestí Edgware neoznámili podrobnosti. Vek zavraždeného sa zrejme pohybuje medzi 30 a 40 rokmi. Zranený vo veku 20 až 30 rokov sa sám dopravil do nemocnice a je v stabilizovanom stave.

Dôstojníci stále zbierajú dôkazy na mieste činu a prezerajú zábery z bezpečnostných kamier. Ako súčasť forenznej analýzy prebieha aj balistické vyšetrovanie. Polícia apeluje na svedkov, alebo tých, ktorí by vedeli poskytnúť k prípadu informácie, aby sa jej ozvali.

Podľa Sky News po tomto krviprelievaní vystúpil na 59 počet ľudí, ktorí od začiatku roka prišli v Londýne násilne o život. Britská metropola sa potýka s nárastom vrážd, predchádzajúce obete ale väčšinou umierali na bodné rany. Polícia vidí za alarmujúcim trendom hlavne vybavovanie účtov medzi gangmi.

Viac o téme: Londýn streľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu