Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Peklo chudobného dievčatka (11): Sľúbili mu prácu, porodilo po znásilnení šiestimi mužmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ - Iba 11-ročné dievčatko rodilo pred pár dňami v indickej nemocnici cisárskym rezom po tom, čo ho znásilnili postupne šiesti muži. Mladučkú tínedžerku násilníci nalákali do svojich osídiel prísľubom práce pri upratovaní domov a zároveň tým aj peňazí pre jej zúboženú rodinu.

Perverzná matka pomáhala priateľovi znásilňovať dcérku: Zvrhlosťami z nej vyháňali démona

Jedenásťročná dievčina porodila v sobotu dievčatko v štátnej nemocnici v Rajkote. Zatiaľ čo štyria obvinení boli zatknutí už skôr, zvyšných dvoch dolapila polícia cez víkend, uviedol The Indian Express.

Nanjia Javiyu (67) a Arvinda Kubawata (60) zatkli 13. marca na základe sťažnosti podanej matkou obete na policajnej stanici v Bhaktinagare. Ich vypočúvanie odhalilo, že celkovo šesť mužov znásilnilo dievča pri rôznych príležitostiach.

Mladík obťažoval dievčatko (4) počas svadby: VIDEO Svadobčan zakročil, takmer ho zlynčovali

Vijananda Ahíra, ktorý je zrakovo postihnutý, a nemenovaného 17-ročného chlapca zatkli 15. marca a Vipula Chavdu (40) a Govinda Sakariyu (61) cez víkend.

Obeť porodila dievčatko v ôsmom mesiaci tehotenstva. "Jej stav je stabilizovaný. Novorodenec mal určité zdravotné problémy a bol prijatý do štátnej nemocnice pre deti," povedal policajný predstaviteľ.

Úrady minulý týždeň uviedli, že otec tínedžerky je kvôli zlému zdraviu nezamestnaný a jej matka pracuje ako slúžka. Vidina zárobku bola preto pre dievčinu veľmi lákavá. Spočiatku sa snažila pred rodinou tajiť, že je tehotná, no potom sa s tým svojej matke zverila.

Viac o téme: PôrodZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu