Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zverstvo v nemocnici, dievča znásilnili priamo na JISke: Dav pri lynči nezastavila ani polícia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

KÁNPUR - Mladá Indka zažila v nemocnici hotové peklo. Jej zdravotný stav sa skomplikoval a musela byť umiestnená na jednotku intenzívnej starostlivosti. Tam to ale nekončí. V noci sa k nej totiž prikradol zamestnanec nemocnice a znásilnil ju. Tento nechutný čin sa nepodarilo zamiesť pod koberec. Po tom, ako sa správa dostala na verejnosť vypukla vzbura.

Akansha je mladá sedemnásťročná Indka, ktorá po hospitalizácii zažila v nemocnici peklo. Ako sama tvrdí, bola vraj zdrogovaná a znásilnená. Ešte odpornejšie je, že násilníkom bol zamestnanec nemocnice. Ten svoje postavenie zneužil, v noci vošiel do izby a prinútil dievča, aby sa pred ním vyzlieklo. "V noci prišiel nemocničný zriadene a povedal mi, že mám vlhké šaty a musím sa prezliecť. Poprosila som ho, aby zavolal zdravotnú sestru alebo moju matku, on však odmietol," opísala začiatok incidentu Akansha.

Zverstvo v nemocnici, dievča
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nepríjemná situácia sa začala stupňovať. Muž, tínedžerku vzal do sprchy a prinútil ju sa prezliecť. "Požiadal ma, aby som si vyzliekla vrchný diel oblečenia a začal ma sám rozopínať," pokračuje vo svojej výpovedi. Ona sa nenechala a utiekla do postele, načo muž z jej izby odišiel. Netrvalo ale dlho a do izby sa vrátil. "Zamestnanec prišiel naspäť a vpichol mi injekciu, po ktorej som zaspala. Využil situáciu a znásilnil ma."

Zverstvo v nemocnici, dievča
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Akansha sa podľa vlastných slov nedokázala brániť. Cítila, že sa niečo deje, no bola nadrogovaná a bezvládna. Otec mladej slečny sa snažil v noci k svojej milovanej dcére dostať, čo sa mu nepodarilo. Keď sa konečne ráno doslova dobyl k dcérinej posteli, zostal zdesene stáť. "Keď som videl, v akom stave je jej tvár, okamžite ma prepadlo podozrenie, že nie je všetko v poriadku. Keď sa prebudila, opísala mi celý incident," vypovedal zničený otec.

Strašidelné znásilnenie a vražda krásnej študentky (†21): Sedela v aute, keď sa strhlo peklo

O nechutnom incidente sa v krátkej dobe dozvedela aj verejnosť. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a pred nemocnicou sa zišlo množstvo nahnevaných a pobúrených ľudí. Malo však ísť iba o demonštráciu, ktorá sa ale zmenila na lynčovanie. Policajti nemali proti davu najmenšiu šancu. Ich snaha situáciu upokojiť bola úplne zbytočná. Policajti v zúfalstve nakoniec začali vyťahovať zbrane, aby civilistov zastrašili. Nepodarilo sa a boj prehrali. 

Viac o téme: BitkaZnásilneniePomstaIndiaKánpur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu