Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Strašidelné znásilnenie a vražda krásnej študentky (†21): Sedela v aute, keď sa strhlo peklo

Jej vrahov už zatkli. Zobraziť galériu (5)
Jej vrahov už zatkli. (Zdroj: FB)

KAPSKÉ MESTO - Iba 21-ročná študentka bola v piatok večer znásilnená, dobodaná a zaškrtená po tom, čo ju v jej aute uniesli. Hannah Corneliusovú zavraždili v meste Stellenbosch a podľa juhoafrickej polície majú jej násilnú smrť na svedomí štyria muži. Podozrivých sa už podarilo zadržať a čelia celému radu obvinení.

Mladík (23) nastúpil do taxíka a zažil najhoršie peklo: Po troch dňoch ho našli nahého v poli

Hannah Corneliusová sa rozprávala so svojím priateľom Cheslinom Marshom v jej modrom Volkswagene Citi Golf, ktorý dostala od svojej babičky, keď sa k nim priblížili štyria muži. Marsha vyhodili z auta, zatiaľ čo mladá žena bola prinútená sadnúť si na zadné sedadlo, uviedla polícia.

Strašidelné znásilnenie a vražda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Okrem toho, že páru ukradli nejaké veci, odviezli študentku na neznáme miesto a bili ju tehlami. Marsh povedal mužom zákona, že prežil iba vďaka tomu, že sa vrhol cez múr, aby unikol únoscom. Svedok, ktorý mladíka našiel, pre New24 povedal, že bol bosý, pokrytý krvou a úplne dezorientovaný. Utrpel zranenie hlavy a má zlomenú ruku. Po útoku sa zotavuje v nemocnici.

Cheslin Marsh
Zobraziť galériu (5)
Cheslin Marsh  (Zdroj: FB)

Corneliusovej telo objavili v sobotu o 8:30 ráno na ceste asi 10 kilometrov od Stellenboschu. Polícia tvrdí, že bola niekoľkokrát bodnutá, než ju uškrtili. Jej únoscovia sú tiež obvinení zo znásilnenia.

Strašidelné znásilnenie a vražda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Dvoch podozrivých mužov zatkli v sobotu po prenasledovaní ukradnutého Golfu. Záznam z bezpečnostnej kamery ukazuje, ako unikali pred spravodlivosťou, než ich chytili. Boli identifikovaní ako Vernon Witbooi (32) a Geraldo Parsons (26). Ďalších podozrivých zatkli neskôr. Všetci čelia obvineniam z vraždy, lúpeže s priťažujúcimi okolnosťami, krádeže motorového vozidla, znásilnenia a únosu. To však nemusí byť konečný výpočet.

Corneliusová a Marsh študovali na miestnej univerzite v Stellenboschi. Hannah si vybrala humanitný odbor. Jej rodina požiadala o rešpektovanie súkromia. Pohreb by sa mal podľa portálu MailOnline konať v piatok.

Strašidelné znásilnenie a vražda
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Viac o téme: VraždaZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu