Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO rozhorčilo celú krajinu: Ženu (35) zbila manželova rodina hokejkami, otrasný dôvod

Ženu mlátili, lebo sa jej narodilo dievča. Zobraziť galériu (2)
Ženu mlátili, lebo sa jej narodilo dievča. (Zdroj: YouTube)

PUNJAB - Záznam urobený z vrcholu schodov ukazuje kričiacu ženu, ktorú spredu aj zozadu bijú dvaja muži hokejovými palicami. Jeden je jej švagor a druhý jeho priateľ. Obeť, identifikovanú ako 35-ročná Meena Kashyapová, napadli minulý týždeň po tom, čo porodila dievčatko.

Žena (†42) vošla k cudzincovi do domu: VIDEO hororovej reakcie ľudí ako zo stredoveku

Podľa miestnych správ žena z Patiale v indickom štáte Pandžáb porodila dievča, ktorej rodina jej manžela odmietla prijať a nasledovalo niekoľko bitiek. Taktiež sa medzi rodinami rozhorel spor o 700-tisíc rupií (cca 9640 eur), ktoré dali rodičia nevesty ako veno rodičom manžela na svadbe.

Veno si tradične berie nevesta, ktorá bude žiť so svojím novým manželom ako prostriedok podpory novej rodiny namiesto klasického dedičstva. V súčasnosti sa systém používa hlavne ako príjmový prostriedok pre rodinu manžela, pričom ďalšie požiadavky sa robia aj po svadbe a častokrát pri narodení dieťaťa, uviedol Daily Beast.

VIDEO rozhorčilo celú krajinu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vená sú technicky nezákonné, keďže tisíce žien bývajú kvôli nim zabité alebo zneužité zo strany manželovej rodiny, ale sú stále široko praktizované.

Obvinenie za ublíženie na zdraví padlo tentokrát na hlavu ženinho manžela Daljita Singha, jeho brata Kamaljeeta a priateľa známeho ako Gaurav. "Už v minulosti sme sa sťažovali na problém, ale nič sa nestalo. Sú manželmi dva roky a teraz majú malé dievčatko. Ich rodina žiadala 700-tisíc rupií ako veno," povedal otec obete miestnym médiám.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Incident sa dostal do pozornosti verejnosti po tom, čo bolo video zdieľané na mnohých sociálnych sieťach v krajine. Taktiež sa vďaka nemu stala horúcou témou otázka vena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu