Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Monštrum Fritzl prežíva ťažké chvíle: Pomsta spoluväzňov, dali ho na zoznamku a vyrazili zuby!

Josef Fritzl Zobraziť galériu (2)
Josef Fritzl (Zdroj: TASR)

VIEDEŇ - Rakúšanovi Josefovi Fritzlovi (80), ktorý si odpykáva doživotný trest za znásilňovanie svojej dcéry, vytvorili jeho spoluväzni falošný profil na internetovej zoznamke. Taktiež sa im podarilo zvrhlíkovi vyraziť zuby, ako pomstu za jeho odporné činy, informovali noviny Krone.

Otrasný prípad sexuálnej zvrátenosti: Otec (56) znásilňoval dcéru od 9 rokov, má s ňou osem detí

Podľa miestnych médií väzni vytvorili účet s jeho menom na nemeckej stránke Lovoo a dokonca vyzvali ženy, aby po prečítaní si profilu volali do väzenia. Krone zverejnili aj záber, ktorý ukazuje jeho konto, informoval portál dailymail.co.uk.

Josef Fritzl si odpykáva doživotný trest bez možnosti prepustenia po dobu 15 rokov za opakované znásilňovanie svojej dcéry Elisabeth, s ktorou splodil sedem detí. Posledných 24 rokov ju držal ako sexuálnu otrokyňu v pivnici a za ten čas ju znásilnil asi 3000-krát.

Monštrum Fritzl prežíva ťažké
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: krone.at)

Fritzla z rakúskeho Amstettenu uväznili v marci 2009 po tom, čo sa k svojej vine priznal. Musí byť však neustále pod dohľadom štyroch strážcov, pretože k nemu smeruje hnev ostatných chovancov. Tým sa však podarilo využiť ich nepozornosť a pripraviť sexuálneho zvrhlíka o zuby.

Väzenskí šéfovia uviedli, že zatiaľ si nie sú istí, ako k útoku na jeho osobu prišlo, ani čo bolo príčinou. Profil na zoznamke nie je aktívny už niekoľko týždňov.

Viac o téme: Josef Fritzl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu