Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Spoveď brata mŕtvej Moniky (†36) a Klárkinho (†8) uja: Kramného (37) usvedčila z vraždy milenka

Petr Kramný Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný (Zdroj: profimedia.sk)

KARVINÁ - Od uplynulého týždňa je známy rozsudok prvostupňového súdu v megaprocese s Petrom Kramným. Senát uznal manžela a otca vinného z vraždy svojich najbližších a vymeral mu 28-ročný trest odňatia slobody. Prinášame vám prvý otvorený rozhovor Radmila N., ktorý hovorí o smrti svojej sestry Moniky († 36) a neterky Klárky († 8). Rozpovedal o tom, kedy nadobudol presvedčenie, že Kramný je vrah.

Po vynesení rozsudku sa brat Radmil rozhodol prelomiť mlčanie. Otvorene sa pre český blesk.cz vyznal zo svojich pocitov. Zaspomínal na okamihy, keď sa hrôzostrašnú správu o smrti dievčat dozvedel. "No, dostala sa k nám správa, že sú dievčatá mŕtve a Petr ťažko otrávený. Snažili sme sa zúfalo obvolávať úrady, hotel, cestovnú kanceláriu. Chceli sme vedieť, či je to pravda. Potom som išiel do domu Moniky a Petra." Radmil ďalej opísal, že to bol pre celú rodinu otrasný pocit, plný beznádeje. Nevedel, či má letieť do Egypta. Netrpezlivo čakal na informácie, no najviac sa ich k nim dostávalo z médií. 

Spoveď brata mŕtvej Moniky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Úrady rodinu podľa slov Monikinho brata nekontaktovali, celý systém ich sklamal. "Zrútili sme sa. Nikto nám vtedy nepomohol. Nejaký psychológ či tak. Dúfal som, že si s nami niekto pohovorí. Pokúsi sa nám to ľudsky a racionálne vysvetliť. Bohužiaľ. Vraj sme o to nepožiadali," uvádza nešťastný Radmil a dopĺňa, že prístup kompetentných ho poriadne sklamal.

Radmil je presvedčený, že vraždil Kramný

Radmil pripustil, že zo začiatku sa o švagra Petra bál. Po návrate z Egypta vyzeral podľa jeho opisu zarazene. Postupne ale nadobudol pocit, že Petr by mohol byť vrahom. "Pri stretnutiach sa správal čudne. Arogantne, chladne. Akoby mu vôbec neumrela žena a dcéra. Z toho jeho správania som dospel k záveru, že to naozaj nie je v poriadku." Radmil sa vyjadril aj ku Kramného novej milenke. Správa o tom, že po švagrovom boku je iná žena, ho len utvrdila v pocite, že to nie je normálne. "Nikto by po ňom predsa nechcel, aby bol roky sám a smútil. Ale v tak krátkej dobe si nájsť novú ženu. To normálne nebolo."

Viac o téme: TragédiaVraždaMonikaPetr KramnýRadmil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu