Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Unikli zarážajúce informácie z rozsudku s Kramným: Divné správanie po vražde ženy a dcérky

Petr Kramný Zobraziť galériu (3)
Petr Kramný (Zdroj: profimedia.sk)

OLOMOUC - Aj štyri mesiace po tom, čo súd v Olomouci definitívne odsúdil Petra Kramného za dvojnásobnú vraždu manželky a dcérky, sa stále vynárajú ďalšie podozrivé dôkazy, ktoré svedčia o tom, že jeho rodina nebola pre neho až taká dôležitá, ako sa spočiatku tváril. Zamestnancom hotela v Egypte, kde k úmrtiu Moniky a Klárky prišlo, totiž nechal batožinu zosnulých. Nevadilo mu ani to, že predtým personál obvinil z toho, že má na svedomí ich smrť.

ROZHODNUTÉ Kramného odsúdili za vraždu rodiny: Posedí si poriadne dlho!

Podľa obžaloby použil Petr Kramný na zavraždenie manželky a dcérky elektrický prúd, nechal ich ležať v posteli a predstieral, že im prišlo zle. Podľa neho sa otrávili pokazeným jedlom. Jeho verzia však čoskoro začala mať trhliny. Jednu z nich podľa denníka Blesk odhalil sudca Jaroslav Čepka a týka sa batožiny obetí. Kramný totiž šokoval svedkov tým, že hoci sa na prvý pohľad tváril zronene, inak reagoval veľmi pragmaticky, a to tak, že miesto, aby zaplatil za jej prevoz späť do Česka, radšej ju nechal zamestnancom.

Unikli zarážajúce informácie z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

"Pri ich prvom stretnutí obžalovaný nepožadoval odbornú pomoc, ale pýtal sa na spôsob, čo mu utkvelo v pamäti ako zásadná informácia z tohto stretnutia, úhrady za batožinu pri návrate do republiky, keď sa vracia sám a má tri kufre," vysvetlil sudca k výpovedi Petra Koloucha, lekára, ktorého za Kramným vyslala do Egypta poisťovňa.

Táto vec zarazila aj hovorcu cestovnej kancelárie. "Bolo mi veľmi divné, že by pán Kramný nechal tie veci zamestnancom hotela, o ktorom tvrdil, že mu tam otrávili manželku a dcéru," uviedol na súde.

Unikli zarážajúce informácie z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

V rozsudku je uvedený aj dôkaz s textom: "Na izbe č. 5111 som zanechal dva kusy kufrov pre upratovačky ako darček. 6. 8. 2013 Petr Kramný". "Je zarážajúce, že obžalovaný Petr Kramný ešte v čase, keď sa nachádzal v Egypte, a to vo veľmi krátkom čase po smrti svojich najbližších osôb, teda manželky a dcéry, odovzdal zamestnancom hotela, ktorých činil za smrť týchto najbližších osôb a zdravotné ťažkosti, spôsobené jemu samotnému, zodpovedné, osobné veci manželky a dcéry," dodal sudca.

Viac o téme: Petr Kramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu