Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Rus (38) znásilňoval ženy v Moskve: Neuveríte, aký absurdný dôvod na to vraj mal

Davydov prepadával ženy odzadu. Zobraziť galériu (2)
Davydov prepadával ženy odzadu. (Zdroj: petrovka38.ru)

MOSKVA - Moskovská polícia zatkla tridsaťosemročného muža, podozrivého zo série znásilnení v okolí svojho bydliska. Po dolapení tvrdil, že ženy prepadával len preto, aby prinútil susedov k súhlasu so zamestnaním domovníčky a s inštaláciou kamier v dome v záujme zvýšenia bezpečnosti. Mužovi hrozí desať rokov väzenia.

Na Sibíri sa dejú veci, z ktorých zostáva rozum stáť: Ďalší Rus (27) sa zaradil medzi bláznov

Podozrivý Alexander Davydov, ktorý pracoval ako strážca v supermarkete, podľa vyšetrovateľov zvyčajne sledoval svoju obeť k výťahu, v ktorom vopred fingoval poruchu - na schodisku potom ženu zastrašil nožom či paralyzérom, aby sa nebránila. Šokované obete nedokázali podrobnejšie opísať násilníka, ktorý sa im držal za chrbtom.

"V roku 2008 som prišiel pri dopravnej nehode o ženu. Odvtedy žijem sám. Absenciu kamier a domovníčky v dome, kde žijem, považujem za nebezpečenstvo pre mňa i pre ostatných. Aby som na to upozornil, rozhodol som sa prepadávať ženy. Začal som od nášho domu," povedal podľa serveru Newsru.com Davydov vyšetrovateľom.

Neskôr začal ženy prepadávať aj v ďalších štvrtiach. "Robil som to preto, aby som upútal čo najviac pozornosti k problémom bezpečnosti a aby sa správy o prepadávaní žien rozšírili po celej Moskve," tvrdil.

Viac o téme: ZnásilnenieAlexander Davydov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu