Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gang znásilnil ženu pred očami jej priateľa: Potom páru pripravil ďalšie pekelné chvíle

Rhodes Park
Rhodes Park (Zdroj: google maps)

JOHANNESBURG - Nevinná večerná prechádzka zaľúbencov po Rhodes Parku v Kensingtone neďaleko Johannesburgu sa skončila obrovskou tragédiou, z ktorej tuhne krv žilách. Dva páriky napadol ozbrojený gang a pripravil im hotové peklo.

VIDEO Rus (38) znásilňoval ženy v Moskve: Neuveríte, aký absurdný dôvod na to vraj mal

Jednu zo žien znásilnili pred očami jej zdeseného priateľa, ktorého zviazali a po nechutnom akte hodili do jazera, kde sa utopil. Rovnako tak urobili aj v prípade druhej dvojice. Žene sa síce podarilo ujsť, ale jej partner skončil po boku svojho kamaráta.

Incident sa odohral okolo deviatej hodiny večer a podľa juhoafrických médií o život prišli muži vo veku 25 a 32 rokov. Jeden z útočníkov mal mať pri sebe nôž, iný zase strelnú zbraň.

Hovorca tamojšej polície, Lungelo Dlamini, uviedol, že telá dvoch utopených mužov vytiahli potápači v nedeľu v skorých ranných hodinách.

Intelligence Bureau, sieť súkromných detektívov, ktorí sa do pátrania zapojili, dodala, že ženy boli nútené sa pozerať na svojich partnerov, ako sa topia.

Miestna polícia potvrdila, že vyšetrujú dva prípady vraždy a jedného znásilnenia. Zatiaľ však neprišlo k žiadnemu zatýkaniu a polícia sa zúfalo snaží vystopovať vinníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu