Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Otec (42) havaroval v Prahe: V zošrotovanom BMW nechal svoje deti a utekal pred políciou

Vodič BMW z miesta nehody ušiel Zobraziť galériu (2)
Vodič BMW z miesta nehody ušiel (Zdroj: Foto: tv nova)

PRAHA - Otec za všetky drobné. Vodič luxusného BMW spôsobil v Prahe dopravnú nehodu. V rýchlosti narazill do betónového ostrovčeka, vystúpil z auta a z miesta utiekol. Na prípade je najzarážajúcejšie to, že v aute nechal dve vystrašené vlastné deti (11,12).

Nehoda sa stala v nedeľu večer okolo desiatej hodiny v Prahe 7. Vodič pravdepododne kvôli vysokej rýchlosti nezvládol prejazd križovatkou a nabúral do betónového ostrovčeka pri priechode pre chodcov. Na prekvapenie, ostrovček, ktorý váži takmer dve tony, sa silným nárazom posunul o viac ako 10 metrov.

Vodič išiel smerom do centra mesta, po náraze ostal stáť v protismere. Na miesto do niekoľkých minút dorazila polícia. V aute našli dve vystrašené deti, ktorým okamžite zavolali záchranárov. Dievčatko (11) a chlapec (12) utrpeli šok a ľahké povrchové poranenia, skončili v nemocnici, no sú v poriadku.

Ukrajinec po nehode vyskočil z auta a dal sa na útek aj napriek tomu, že tam ostali jeho dve deti.
Zobraziť galériu (2)
Ukrajinec po nehode vyskočil z auta a dal sa na útek aj napriek tomu, že tam ostali jeho dve deti.  (Zdroj: Foto: tv nova)

Polícia však v aute nenašla vodiča. Ako potvrdil hovorca pražských policajtov Jan Daněk, Ukrajinec sa snažil utiecť, pričom sa schovával medzi stojacimi autami. Po tom, čo ho muži zákona dolapili, sa na mieste odmietol podrobiť dychovej skúške. Tvrdil, že BMW-čko neriadil a nepriznával sa ani k deťom. Muža predviedli na policajnú stanicu, po výsluchu ho prepustili. Podľa Daněka česká polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, okolnosti a príčiny nehody vyšetruje.
 
 

Viac o téme: NehodaBMWPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu