Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Právnik prehovoril o bitke Márii Kukučovej (25): Stala sa obeťou väzenskej šikany!

Mária so svojím exmilencom
Mária so svojím exmilencom (Zdroj: FB)

MALAGA - Zahraničnými médiami preletela v utorok správa o bitke v ženskej väznici v španielskej Malage. Konflikt sa strhol medzi slovenskou kráskou Máriou Kukučovou, ktorá je obvinená z vraždy svojho exmilenca, a drogovou dílerkou z Mexika. Podľa Máriinho právnika sa Slovenka stala obeťou väzenskej šikany.

Bývalá modelka Mária Kukučová sa podľa britského denníka Daily Mail dostala do potýčky so spoluväzenkyňou z Mexika. Dôvodom bolo obvinenie, že Guadalupe ukradla Márii obľúbenú minisukňu. Mexičanka zasadila Kukučovej facku, tá ju kopla do chrbta. Incident rozdelil väznicu na dva tábory. Rómky zastávajú Slovenku, väzenkyne z Latinskej Ameriky Mexičanku. Obe obvinené ženy sú považované za najkrajšie v španielskej väznici. 

Ako informuje Tv Markíza, Máriini právnici tvrdia, že žena z Mexika ju nenapadla prvýkrát. Spory sú medzi nimi od začiatku, odkedy je Kukučová vo väznici. "Naša klientka sa stala obeťou väzenskej šikany. Nie je jediná, ktorá musí čeliť takémuto tlaku zo strany väzenkyne Guadalupe. V minulosti podala na ňu niekoľko sťažností," potvrdil Matúš Gemeš, ktorý je Máriin právnik, pre televíziu.

Obe ženy mali spolu niekoľko mesiacov bývať v jednej cele, no Slovenka doteraz nemala proti Guadalupe žiadne dôkazy. Do sporu kvôli obľúbenej minisukni musela zasiahnuť väzenská stráž. Podľa Máriiných právnikov nevedú voči nej žiadny disciplinárny trest a nie je ani na samotke. "Je hodnotená veľmi pozitívne, nakoľko sa zúčastňuje aj nepovinných aktivít. Zúčastnila sa atletických pretekov medzi väznicami a vyhrala v behu. Ponúkla sa aj, že bude učiť ostatné spoluväzenkyne angličtinu," doplnil Gemeš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu